Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A legújabb (elvileg legújabb) 1.0.8.-as firmware-rel vannak már tapasztalataitok? Nekem sajnos (még csak az 1.0.1.-es firmware-em van), s a teljes tárhelyem (16 G lenne) nem látja a telóm, és sajnos nem működik rajta a makrofotózás sem.
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
Az egyik firware-től (nem tudom, melyiktől) pl. az akku teljesítménye is jóval komolyabbá válik, ami bizony messze nem mindegy ám, sőt!
Én mindenképp olyan firmware-t szeretnék a szervizessel felrakatni, amelyikkel a telóm látni fogja végre a teljes, és már igencsak szükséges tárhelyet (és használni is tudja!
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde? 
Tud valaki nekem egy ilyen hármas kombóra alkalmas firmware-re ötletet?
Személyes tapasztalatok? Melyik firmware-re van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bittorrent topik
- Óra topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde?