Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
rokarudi
üzenetére
Sajnos nem tudom
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött
Az újrarakásban közben profi lettem: audió profilban idegesítő hangok kikapcsolása, képernyő autobrightness, 2 google fiók telepítés, 1 exchange fiók telepítés, google+ telepítés, chrome telepítés, gmail telepítés, szinkronizálási beállítások, névjegy megjelenítési beállítások mindösszesen 15 perc

(ha idegesít a boot anim hangja, akkor újra indítás előtt tedd némára a telefont, megjegyzi és nem zenél...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött