Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Nem volt töltőn közben. Miért lett volna? Pont arra voltam kíváncsi, hogyan bírja az akksi hosszabb navigálás közben állandóan ébren lévő képernyővel. Ezért is írtam le, hogy automata fényerőn és nagyrészt sötétben mentem, mert ez valószínűleg jótékony hatással volt a fogyasztásra. Autóban csak a meredek részeknél volt a telefon.
Mellesleg, ha töltőn lett volna közben, a 2. képen a töltés szó alatt látszana.
Egyébként sem dicsekvésképpen tettem fel a képernyő mentéseket, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat.
Volt ZTE V967S telefonom, 2500mAh akksival, ugyanezt azzal végigcsinálva az 50%-ra merült le.
De ha megnyugtat, csütörtök-szombat ugyanezt megcsinálhatom úgy is, hogy végig rajt lesz az autós töltőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest