Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Steve198310 #154 üzenetére

ÉRdekes játék ez az Indián Jónás. Egyrészt azt hittem a kötelező RT miatt brutál jól fog kinézni, de annyira nem tűnik extrának. Másrészt van hogy RT-vel 60fps-el is fut, aztán néha csak 20-al, ugyanott. Ki-be kapcsolgatom, mi változik, mivel első alkalom hogy RT-t használok, és van hogy csak minimális változást látok az RT-t bekapcsolva, de ez az első játék amit RT-vel próbálok, most vettem olyan kártyát ami tudja.
    Ott van az is, hogy a mentési rendszer lehetne értelmesebb és normális. Pl. Gizeh elején, amikor a skorpiókkal találkozunk, megkotlott a csaj és nem mozdult, így nem lehetett továbbmenni mert őneki kellett volna irányítani a fényt hogy ne marjanak meg a skorpiók kapaszkodás közben, ezért úgy kellett átlökdösnöm odáig, három termen keresztül baszakodva noszogatni vele hogy haladjon és a sarkokból kierőszakolni, mert feszt beállt minden sarokba. Persze pont ott mentett, így játék újraindítás sem segített. Egy értelmes mentési rendszerrel, ahol be lehet tölteni másik korábbi mentési pontot, lehet nem kellett volna ennyit szarozni vele. Ha valahol elakad akkor ennyi, cseszheted, kezd elölről. Jó fos megoldás.
    Ott a közelharc is, az egy vicc. Három ütés után kifullad, röhely. Jók az átvezetők, de még jobb lenne ha lehetne skippelni, mivel egy darabig néztem végigjátszást youtube-on ezért tudom mi lesz, így rohadt idegesítő hogy nem lehet átlépni. De az ilyen alapból is az.

Új hozzászólás Aktív témák