- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Steve198310 #154 üzenetére
ÉRdekes játék ez az Indián Jónás. Egyrészt azt hittem a kötelező RT miatt brutál jól fog kinézni, de annyira nem tűnik extrának. Másrészt van hogy RT-vel 60fps-el is fut, aztán néha csak 20-al, ugyanott. Ki-be kapcsolgatom, mi változik, mivel első alkalom hogy RT-t használok, és van hogy csak minimális változást látok az RT-t bekapcsolva, de ez az első játék amit RT-vel próbálok, most vettem olyan kártyát ami tudja.
Ott van az is, hogy a mentési rendszer lehetne értelmesebb és normális. Pl. Gizeh elején, amikor a skorpiókkal találkozunk, megkotlott a csaj és nem mozdult, így nem lehetett továbbmenni mert őneki kellett volna irányítani a fényt hogy ne marjanak meg a skorpiók kapaszkodás közben, ezért úgy kellett átlökdösnöm odáig, három termen keresztül baszakodva noszogatni vele hogy haladjon és a sarkokból kierőszakolni, mert feszt beállt minden sarokba. Persze pont ott mentett, így játék újraindítás sem segített. Egy értelmes mentési rendszerrel, ahol be lehet tölteni másik korábbi mentési pontot, lehet nem kellett volna ennyit szarozni vele. Ha valahol elakad akkor ennyi, cseszheted, kezd elölről. Jó fos megoldás.
Ott a közelharc is, az egy vicc. Három ütés után kifullad, röhely. Jók az átvezetők, de még jobb lenne ha lehetne skippelni, mivel egy darabig néztem végigjátszást youtube-on ezért tudom mi lesz, így rohadt idegesítő hogy nem lehet átlépni. De az ilyen alapból is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest