Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
De, mivan akkor, ha felfejleszti elöb a szigeteit, és óránként jön mondjuk több tízezer nyersi/sziget?
Igaz, ehhez raktár is kellene, amivel Te se számoltál, nem is beszélve a seregről, és a kitermeléshez szükséges "munkás", azaz a városházát is fentebb kell húzni, a múzeumokat is, meg a fogadókat is.
-
LOTR
addikt
igen, lehet osztani kettővel, de azt is nézd, hogy kb 65-ös szint felett 1 fejlesztéshez több, mint 1 millió nyersanyag kell és az összesen bőven több, mint 35 millió
tehát annyira sok kell hozzá, hogy évek alatt lenne kész, akkor is ha több felhasználóval játszol - ez most csak így hasraütésre mondtam, de már "csak" az 1 millió nyersanyag is nagyon sok -
Shad0w
senior tag
Jó, de ezekben a számokban össze van adva a fa és a luxusanyag, nem? Mert ha igen, akkor simán osztható kettővel, és fél-fél milla nyersanyagonként simán összeszedhető (mármint a 100-as szinthez). Raktár meg úgyis lesz a helytartók miatt. És hiába 4 milla összesen, nem egyszerre kell.
-
LOTR
addikt
oké, ezek szerint csak én nem értettem elsőre amit akartál mondani
kérdésem lenne azért, honnan tudom meg, hogy működnek a jövője fejlesztések, pl egy tudós mennyi pontot szed össze 1 órában fejlesztéssel és az nélkül?ennek örömére számoltam egyet újra
- már a te okfejtésed, sok-sok kerekítéssel és becsléssel,csak érdekességként
1. oszlop a szint
2. oszlop amennyivel több nyersanyag kell a következő szinthez
3. oszlop az összes nyersanyag ahhoz a szinthez12 1,177976558 3819
13 1,174653051 4486
14 1,171868034 5257
15 1,169298079 6147
16 1,167073369 7174
17 1,165597993 8362ezek a fix értékek, a következőket úgy számoltam, hogy minden egyes következő szinthez 0,25%-kal csökken a fejlesztéshez szükséges nyersanyag növekedése, mint az előző szinthez ami kellett, tehát 18-hoz 1,163, 19-hez 1,605 ......e számítás szerint a 84. szinthez már kevesebb nyersanyag kell, mint a 83-hoz, de közelítésnek talán jó
akkor egy két konkrét példa
60 1,058 745273,39
70 1,033 1148835,3
80 1,008 1389815,628
83 1,0005 1402352,819
90 0,983 1311595,497
100 0,958 959486,402az első 30 szinthez kell összesen 386.135 nyersanyag
az első 40-hez 1386907,038
az első 50-hez pedig 4.064.888,943 - igen 4 millió -
fpeter07
veterán
díkács de cép az új telepem
tele van fákkal
-
Allien
veterán
Az a baj, hogy a magyar fordítás silány. De, majd benyomom az angolt, és ha van valakinek kedve, lefordíthatná. Hátha tényleg van értelme.
Amúgy, ezzel az okfejtéssel akkor az Ácsmester-t kellene 100%-ra emelni, és nem kell semmihez se fa azon a szigeten.persze ez is csak vízió, hiszen nem lineárisan növekednek az anyagszükségletek.
A magyar optikusnál következő részekben segít (egyes szintnél, de ez mindegy, zárójelben meg az angol verzióbol kiollózva):
----------------------------
Optikus Statisztikák Épület:
- Fejlesztések (14.00%)
- Optikus (1.00%):
-----------------------------
Optikus Statisztikák Egységek:
- Ares (0.00%):
- Optikus (1.00%):
Optikus Statisztikák Hajók:
- Poseidon (0.00%):
- Optikus (1.00%):
Optikus Statisztikák Fejlesztések: (angolban: Crystal cost-reduction Researches)
- Optikus (1.00%):
Optikus Statisztikák Fejlesztések: (angolban: Crystal cost-reduction Improvements)
- Optikus (1.00%): -
Shad0w
senior tag
Nem tudom mit nem értesz. Ha nem kell kristály akkor akadémián rányomsz, hogy fejlesztés gyorsítása 0 kristályért, ha nyomogatod a gazdaság fejlesztését akkor minden gombnyomás után 10 ember+. És az bizonyított tény ha egy számból kivonod a 100%-át akkor 0-át kapsz.
És a jövő fejlesztések meg működnek, nemtudom mit nem veszel észre rajta... -
LOTR
addikt
ha viccelni szerettél volna, akkor nem szóltam, de amit írtál az teljesen ... semmi értelme
100as szintre nem tudom mennyi nyersanyagból lehetne felfejleszteni, de lehet annyiból már összejönne elég kristály, így akkor talán nem is kéne az optikus sem a fejlesztések kristályigényének csökkentéséhez
meg amúgy is, mi köze az optikusnak a fejlesztések gyorsításához? - az csak a kristályfelhasználást csökkenti
végtelen számú lakos sem tudom honnan jött, sereg fentartás akkor 0 arany, ha semmi sereged nincs
ha van egy akár mennyire pici számod és abból levonod -jelen esetben- a 2%-át, a végeredmény sosem lesz 0
amúgy a jövője fejlesztések 1es szinten sem működnek (legalábbis én nem tapasztaltam), csak emelik a pontszámot a statisztikában -
Shad0w
senior tag
De az optikus az nem is hülyeség. Teszem azt 2-3 hónap alatt kiszenveded ~100-as szintre és utána végignyomkodod a jövő fejlesztéseket 2-3 perc alatt -> Fővárosban végtelen számú lakos ezzel végtelen arany, sereg fenntartás 0-> végtelen nagy sereg. Persze ehhez a jövő fejlesztéseknek működniük kell. Mindenesetre a 2-es szintet megnézem, hogy működnek-e, ha igen akkor érdemes lehet ezen elgondolkodni.
-
littlemole
őstag
Hányas műhely kell a bombázó védelmi képességeének fejlesztéséhez?
Már 18 as on van és még mindig nem engedi.
A támadást viszont tudtam fejleszteni.Az ágyút sem engedi fejleszteni még.
-
Allien
veterán
Azt tedd hozzá, hogy a nyersanyag csökkentők egy része pl csökkenti az egységek árát is. Azaz, sereg képzésnél is kevesebb fa kell pl hozzá. Igaz, időt nem lehet vele spórolni, tehát nem fog gyorsabban képződni egy katona se.
Amúgy, van egy épület, amit szerintem seni se fog megépíteni.Optikus, ennek pl 5 befolyásoló tartománya van. kihat a kutatásra is, pl amikor elegendő kristályod van vételre, ez annak mennyiségét is csökkenti.
-
LOTR
addikt
számoltam kicsit megint, hátha érdekel valakit
nyersanyag felhasználást csökkentő épület 16os szinten kerül 43626 nyersanyagba (most már nem szükséges szétválasztani őket, mert 1 ember 1-et termel), csak fogadóval számolva ami 22-es szinten megtakarít óránként 34,56 egység bort
1262,326389 ennyi óra szükséges ahhoz, hogy újra 0-ban legyünk
52,59693287 ennyi nap
tehát 53 napon belül leszünk olyan anyagi helyzetbe, mintha az építésére ráfordított nyersanyagokat elraktároztuk volna, innentől kezdve, viszont "hasznot termel" - az építési időt nem számolva, de az nem olyan fontos szerintem, max pár nap eltérés lehetnyersanyag növelő épület 16ös szinten kerül 178156 nyersanyagba (itt van luxuscikk és építőanyag is)
- 17es luxusbánya óránként 138,88 egységgel termel többet
1282,8053 ennyi óra szükséges ahhoz, hogy újra 0-ban legyünk
53,45022081 ennyi nap
tehát 54 nap után már pluszosak vagyunk- 19es fatelep óránként 126,08 egységgel termel többet
1413,03934
58,87663917
tehát 59 nap után leszünk nyereségesekösszegzés
ha úgy tervezitek, hogy 2 hónapig még biztosan játszotok, akkor érdemes 16-ra fejleszteni ezeket, utána meg már csak az előnyeit élvezhetitek
alacsoynabb szintű bányák lassabban "termelik" vissza a belefektetett cuccokat, magasabbak, meg gyorsabban -
Shad0w
senior tag
Egy elég erős szövetségben vagyok a tábornok, ha "véletlenül" lefosztanak akkor nagyon meg tudom nehezíteni a további játékát. Már körbefosztottam magam körül mindenkit, de még nem voltak hajlandóak visszatámadni, szal ettől nem félek. Ha meg egyszer felhúzol egy raktárat akkor a kapacitás utána is megmarad, és nem kell a következő helytartónál megint szenvedni, hogy mit bonts le, csak aztaz egyet kell tovább húzni. De ahogy érzitek, én 9 városig sztm elmegyek, aztán majd meglássuk
-
Allien
veterán
Egy alternatív verzió? Lebontasz egy épületet, mondjuk akadémia, és helyére felhúzol egy kb 9-s raktárat, ideiglenessen, majd lebontod, amikor elindult a helytartó? Ha nem túl nagy az akadémia (de más nem létfontosságú épület is lehet), megérheti, de az is lehet, hogy csak 1-1 városba csinálod így.
Másik "javaslat", ahol sok anyagot fogsz tárolni (jellemzően a helytartó miatt), oda csoportosítsad át a seregedet, de nem kicsit, nagyon. A többi helyen meg az összes termelést esetleg átküldeni, természetesen ésszel, tehát azért ne legyen sokkal több, mint ami kell a helytartóhoz. A speed szerón (R.I.P.) éppen véletlenül (mert kémlelni nem tudtak) azt a városomat fosztották ki, ahol elkezdtem gyűjteni. Legalább 60E kristály, és sok-sok más anyag bánta a saját szigetről bekapott támadásokat!
Másik, hogy azt vettem észre (szintén Speed szeró), hogy jobban jártam volna, ha két magas szintű raktáram van. Ugyanis, ami nagyon rossz volt (az érzésen kívül), hogy a bor jelentősen megcsappant. Namármost, ha ez igazi harc, és sokáig ott van egy blokád, szomjan halnak az emberek, és ez az alapja a harcnak. Minél több bort megtartani, ez meg NEM megy, CSAK (és kizárólag) raktárakkal.Lehet, hülyén hangzik, de tény. Ráadásul, teljessen hadi orira építettem városaimat, csak már tesztelni nem tudtam. Fejlesztéseket hagytam, nem érdekeltek, ami megvan, megvan, és kész (pl bombázóm még nem volt).
-
fpeter07
veterán
Ugye 7-es palotához nem elég egy raktár, csinálok minden városba eggyet, felhuzom x szintig, kifejlesztem a 7-es palotát és utánna le lehet bontani az egyik raktárat?
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2371 üzenetére
No kinek mi.
Ez taktika IS. Egyrészt, van a mobilváros technika (amit spec én még nem alkalmaztam, de rajtam már igen), másrészt, háborúban is, de békében is, a lakosság a nyerő taktika (lehet). Jelenleg a városházához nagggyon sok anyag kell. A lakossághoz is (bor). Ezért gazdaságosabb lehet egyrészt egy új város, másrészt taktikára is jobban ad lehetőséget, mert mégis csak 8 felé kellene támadnia egy szövinek, tehát főleg ilyen téren lenne előnye esettleg. Vagy, akár azért is, mert nem nagyon van még senkinek se 8 városa.
-
Allien
veterán
8. városhoz kell:
fa:.... .......402,440
bor:.. .......154,007
márvány: .169,841
kristály:... 145,917
Sulphur: ..194,928
28-s szintű ácsmester melett. Nem lehetetlen, csak azért (is) nehéz, mert az összes városban átépítés szükséges hozzá. Tehát, akár kisebb fejlettségü épületek bontásával is lehet helyet csinálni. Persze, gazdaságtalannak látszik, de késöbb vissza hozhatja az "árát", ha sikerül az összes helytartót felhúzni, és elindítani a várost. Viszont, itt már akkor bejön a képbe, hogy lehet, inkább a meglévők extra felemelése, tehát pl kémek 30 fölé emelése, városfal további húzása, és a lakosság tovább emelése fogadók, múzeumok emelésével. Csak, ezek is korlátozva vannak egy szint főlé szinte esélytelen menni. -
LOTR
addikt
nekem még csak 6 városom van, de a fél millát elhagytam a verzióváltás után egyből
nagyon messze van még a 8. város, lehet azt is kénesre kellene tenni
ha a jövője fejlesztések megvannak, akkor le lehet bontani az akadémiát ugye, nincsenek kósza pletykák, hogy jön valami új fejlesztés?
8. városhoz kell a 2 raktár sajnos, vagy egy faanyag csökkentő -
fpeter07
veterán
Kevés a hely :S
-
Allien
veterán
Deltá-n pedig ketten vannak milla felett, és vannak közelében is. Én meg még stagnálok fél millánál.
De, most már fejlődik a 7. városom, és ha ezt sikerül annyira felhúzni, hogy a kéntermelés maximalizálódjon, elkezdem a következő helytartó húzását. Kell a 8. város, mert most vízszintessen sokkal könyebb építeni, mint felfele.
Igaz, kell még egy várost építeni, mert utánna megint akkora anyagszükséglet van, hogy a következő verzióig se fogom össze kuporgattni.
Habár, a speed szerón már elkezdtem a 8. város alapjait, két helytartó már megvan, de kell még a többi is. -
LOTR
addikt
na, epszilonon is megvan az első millió pont feletti
-
AMD Power
titán
Rengeteg fa kell wazzeg ebben a 3.0-ban.
-
Allien
veterán
De, a nyersanyag csökkentők a nagyobb szintű építkezések miatt érik meg, ott lehet akkorát "spórolni", hogy megérje ezt éíteni, és ne a termelést fokozókat.
Van, ahol az ácsmestert (speed szerón) 30-sra kellett felhúznom, és egy darab raktáram van, azt meg asszem 27-re, így elvileg befér a megfelelő mennyiségű fa a raktárba, és nem kell hozzá lebontani. Igaz, jobban megérte volna mondjuk egy aránylag alacsony szintű (pl márványtermelés fokozót) épületet leszedni. De, amúgy is felhúztam volna ezeket, minnél magasabbra, mert ez is nagy segítség.
-
LOTR
addikt
minden telepre érdemes (és lehet is, mert annyi hely minimum van) 3 új épületet építeni, sajnos én rosszul csináltam, így a nagykövetség és a piac egy helyen van, így majd bonthatom le nagykövetet és építhetem fel máshol
a borcsökkentő, építőanyag és luxusnyersanyag-termelést növelő épületeket érdemes felhúzni, ezzel meg is van a 3, van 3 telep ahol mindegyikben optimális esetben külön-külön van egy market, egy nagykövet (aki nem klánfőnök annak 1db kompromisszumos megoldásnak elég) és egy műhely (kivéve ha már mindent kifejlesztett), a többi telepen pedig 4 szabad helyünk lesz
a 8. telephez kelleni fog még egy raktár, ekkor meggondolandó, hogy mit érné meg lebontani az előbb említett 3 telepen, a jövője fejlesztések állítólag semmit nem érnek, tehát kézenfekvő lenne az akadémiát legyalulni (ha nem jönnek be újabb fejlesztések)ez a saját véleményem, a saját telepeimre véggigondolva, nekem már nem kell építgetni, csak egy falat kellene felhúzni, oda még lehet addig építek egy kő és faanyag csökkentőt, de azokat le is fogom bontani, aztán jöhet a következő szintű helytartókra való gyűjtögetés
-
jasszer
őstag
válasz
littlemole #2357 üzenetére
Az ácson még én is vacillálok, lehet hogy helyette inkább szőlőprés lesz.
-
littlemole
őstag
válasz
jasszer #2356 üzenetére
Én egyenlőre csak részben döntöttem így, mert már felhúztam egy jópár építészt. De azt hiszem ha felépítettem a helytartókat akkor lebontom őket, és inkább erdészházakat építek.
Szerintem többet nyerek ha több fát termelek. Azt legalább bele lehet adni a bányák fejlesztésébe is.
Ácsra viszont már nem lenne helyem. -
jasszer
őstag
Hát, a szememben az építőanyag kezd a legértékesebb lenni (épületek, egységek, bányák fejlesztése), úgy döntöttem mindenhová telepítek erdészházat és ácsot...
-
AMD Power
titán
Jó ,hogy itt van a 3.0 mert mostanság elég uncsi volt a játék, de most végre beindult.
-
Allien
veterán
Azon filózok, hogy ugye remélhetőleg még ma össze jön az utcsó helytartó elinditása. Megyek kénes szigetre, olyanom még nincsen. Lehet, hogy távolabb rakom fel, akár 6 órára, hiszen, ha nem egy szövi akar megtámadni, akkor azt az egy városomat fogja csak nyaggatni, de mivel az kifejezetten hadi város lesz, nem sok sikerrel.
Már, reményeim szerint. Főleg, ha olyan szigetre sikerülne menni, ahol sok a szövi, azok majd csak segítenek védekezni.
Ott termelném a katonákat. Gondolkodtam azon is, hogy az összes várost ez alapján átállítani, de az nagyon macera. Esetleg a múzeumokat még feljebb tornázni, a bor csökkentőt legalább 30-s szintig felnyomni, 3-4 raktár, fejlesztést nullára, meg ilyenek. Aztán, csak menni, és szekálni a környéket.
.
.
.
Kár, hogy ez nem az én stílusom. -
littlemole
őstag
Nem rosszak azok sem. De pusztán a számok alapján jobb az íjász vagy a bombázó.
Szerintem.Két raktár valóban jobb mintha 1-et fejlesztgetnénk.
Az új épületek közül szerintetek melyiket érdemes felhúzni?
Amik a termelést fokozzák szerintem egyértelmű. Illetve azokon a szigeteken ahol nincs bortermelés, ott a borfogyasztást csökkentő is hasznos lehet. De persze mindenhol is.De érdemes az építészt ( márványhasználat csökkentése)? Hosszú távon mindenképp hasznos. Bár melyik nem.
Vagy inkább a fatermelés növelőt berakni. Sajna mindenre nincs hely.
Fából ugye minden szigeten termelünk.
-
LOTR
addikt
válasz
littlemole #2348 üzenetére
ja, okés, én is így gondoltam, de azt nézegettem, lehet a robotok is elég jók még mindig, attól függetlenül, hogy nincs védekező bónuszuk
amúgy csak szerintem van így, és tényelg teljesen értelmetlen 18as szint fölé fejleszteni a raktárat?
mert ahogy nézem 8 telephez kell 277580 fa amihez kellene 35ös szintű raktár, de ha kettőt építek, akkor sokkal kevesebb pénzből megvan, igaz, hogy így elesek 1 helytől, de amennyibe kerülne 35re fejleszteni, majdhogynem nagyságrendekkel több, mint amennnyit az az épület visszahozna amit oda építenék a raktár helyett -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2347 üzenetére
Hiába fejleszted a borozót, ha esettleg a termelésed nem teszi lehetővé, hogy tudj is osztani amennyit kellene.
Én inkább fejlesztek mást, és meghúzom a helytartókat. Legalább a sok-sok nyersanyag nem lesz csábító. Aztán meglátom. Nagyon kellenének a kereskedelmi hajók. Erőssen gondolkodok rajta, hogy ahogyan kész a présház kifejlesztése, leállok szinte mindennel, és a pénzre megyek.
Ugyanis, most már 160 hajót lehet tartani, és ennyi elégséges lenne a mostani 93 eléggé kevéske.
Ráadásul, a pénz sokkal jobban számít, mint eddig, mert az foszthatattlan. Tehát, ha egy hónapig semmit se termelek, csak az önfentartásra megyek rá, meg egy kis seregtöbblet, megérheti késöbb a nagyobb fosztások miatt.
-
littlemole
őstag
Szerintem védekezésre az íjászok.
Támadásra pedig puskások és bombázók érik meg most a legjobban ahogy számoltam.Íjász támadás 26 ,védekezés 23 ( +30% védekezésnél 30 ra megy fel) fenntartás 8
Puskás 42/21 T/V +30% támadásnál T=54.6 fenntartása 10
Bombázó 184/54 T/V +30% támadásnál T=239.2 fenntartása 30
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2344 üzenetére
Természetesen, márványos!!!
Két jó boros sziget tuti ellát még másik 4-t, bár, ez függ, mekkora a lakosság (városháza). De, én pl most nem is a lakosság emelését tűztem ki célul, hanem a helytartó emelését. Ha meglesz mindenütt, akkor persze még felhúzom, amit még kell (pl rejtekhely 20-ról 24-25-re), esetleg fogadót is, és majd meglátom, hogy alakulnak a dolgok. Az is lehet, hogy csak a boros szigeteken emelem a lakosság szintjét a jelenlegi kb 2100-ról fentebb, és megnézem, tudnám-e a többi szigeten is ezt tartani hosszu-hosszu távon, mert mi van, ha háború lesz, és elfogy a bor a nem boros szigeten, ugyebár! Akkor kéremszépen gebasz lesz, lefokozódnak a katonák, az meg naggyon nem jó.
-
fpeter07
veterán
Sztetek mi legyen a 6. városom? Van 2 márvány, 2 bor, 1 kén.
Kristályosra nem nagyon mennék mert 20-ért már lehet kapni, meg már kifejlesztettem a műhelyben amiket akartam. Bor semmiképp mert annyi van mint a sz.rMarad kén vagy márvány. Sztem kén lesz, azon a szigeten elég jó a fa (23) és a kén (17).
-
fpeter07
veterán
0.3!! Új Házak
-
LOTR
addikt
légyszíves valaki adjon tippet milyen sereget érdemes most védelemre felállítani?
mert hirtelen igaz, hogy az élbolyba ugrottam összes pontok tekintetében, de katonaiban a gőzóriásokkal úgy néz ki nem sokat tudok kezdeni
meg hajókkal is kellene pár tipp
köszönöm!és elnézést, hogy előbb írok utána olvasok.........
-
LOTR
addikt
namostnemörülök
-
fpeter07
veterán
80k fölös borom van
nem veszi senki... talán majd 0.3-ban lesz vmiféle borhiány
-
AMD Power
titán
válasz
szergely1992 #2335 üzenetére
Majd ma remélem.
-
LOTR
addikt
válasz
littlemole #2333 üzenetére
azért pl a barak is drasztikusan többe fog kerülni, jelenlegi 24es szinthez kell:
4,191 1,862 5h 24m ez után pedig 32ezer és 24ezer nyersanyag - arányaiban nézve kb 10x annyi nyersanyag kell hozzá -
szergely1992
csendes tag
Nem úgy volt hogy ma 12:00 és 16:00 közt jön a 0.3.0?
-
fpeter07
veterán
HEjj mivan már? Holvan már az a bizonyos 0.3??
-
AMD Power
titán
Jöjjön már a 3.0. Végre újra pörögni fog a game.
-
jasszer
őstag
válasz
littlemole #2329 üzenetére
Szvsz eleinte drágább lesz a kén, aztán mikor már mindenki felhúzta a seregét beáll a mostani árszint fölé kicsivel. Nálam az Eta-n 25 aranyért hegyekben áll a kén, kis odafigyeléssel naponta lehet venni 20-ért is, de nem ritka a 15-20 közötti ajánlat sem.
-
littlemole
őstag
válasz
fpeter07 #2328 üzenetére
Ha bejön a 3.0 három helyen fejlesztem kell a helytartókat. Meg a palotát is, mert kell ha akarok még egy kénes szigetet is. Utána meg megint a helytartók.
A kénhez nem árt ha gyorsan betelepülök, mert a körzetemben ez az egyetlen normális kénes sziget. 10 en meg már vannak rajta. Nem lenne jó ha elhappolnák a helyet előlem.
Egy másik része kell ugye a seregre. A többi meg tartalék egyenlőre. Meglátjuk hogyan alakulnak a kénárak.
-
fpeter07
veterán
válasz
littlemole #2327 üzenetére
mit akarsz te annyi kénnel csinálni?
annyi nekem a köv 5 évben elég lenne
-
littlemole
őstag
válasz
fpeter07 #2326 üzenetére
Most számoltam össze. 675000 ként kereskedtem össze. Ez már majdcsak elég lesz addig amíg lesz egy kénes szigetem.
Keményen fegyverkezem én is ha bejön az új verzió.
A bányák fejlesztése most az olcsóbb vagy az új verzióban lesz. Rámszóltak hogy tegyek be még a váltás előtt, de úgy emlékszem itt azt mondtátok a 3.0 ban olcsóbb lesz a fejlesztés.
-
fpeter07
veterán
holnap futószallagon fognak jönni a katonák
már be spejzoltam 25000+ ként 3 városba
-
Allien
veterán
válasz
liarworld #2322 üzenetére
Ez az előző verzióban volt így. A mostani már más kérdés. Pl bele számolódik a hadihajó csata, de, ha sima blokkolás, akkor NEM.
Azaz, ha nem lesz ütközet, nem is számít hadi cselekménynek.
Ráadásul, oda írtam, mindenki saját felelősségére.
Ettől függetlenül, használható amúgy, csak éppen be kell tartani a 6 támadást, ennyi.
-
AMD Power
titán
Holnap kezdődik a buli.
-
liarworld
csendes tag
válasz
Pantera! #2312 üzenetére
Egy probléma van ezzel a kombó fosztással, hogy az már zúzás volt.
Lehet, hogy a tábornok alatt csak egy csatajelentést kapsz, de a városok emberke alatt viszont lebontja, és ha 15 fosztást indítottál akkor ott 15 fosztást fog mutatni és, hogy fosztásonként mennyit vittél.
És ezek az üzenetek megjelennek a másik oldalon, tehát simán feljelenthet zúzásért.
A zúzás szabályról írtam már itt a fórumon, mert volt már téma, bár nem régóga vagyok itt jelen.
Az ikariam fórumon is le van írva.
Üdv
liarworld -
jasszer
őstag
Kénesre mentem rá végül. A dupla boros eddig bejött, pedig a piaci átlagnál kicsit magasabban adom el a felesleget, vannak törzsvásárlóim. Kristályt a piacról olcsóbban tudok szerezni, mint amennyiért a bort adom el, ergo lehet hogy a soron következő kolónia is márványos lesz...
-
Allien
veterán
Az új verzióhoz. A helyzet az, hogy a 7. helytartóhoz nem kell sok anyag a mostani verzióhoz képest, elvileg. Csakhogy, KELL hozzá raktár! Ehez viszont érdemes felhúzni egy második raktárat.
Azaz, érdemes eleve gondolni erre, és felhúzni az első körbe, mert késöbb nem lesz üres helyed raktárat épiteni. -
Allien
veterán
válasz
jasszer #2307 üzenetére
A(z egyik) boros szigetet hagyd el.
Egy boros bőven sok lesz mondjuk 5-6 sziget ellátására, ha elég magas a termelése. Kell kénes, és kristályos, az azért, mert kellenek a fejlesztések miatt, illetve, a helytartókhoz is kell. Vagy, bevállalod a kereskedés minden nyűgét. De az is jó lehet, ha márványosra mész, és az új verzióban is az lesz a legdrágább nyersi, ezért elvi szinten egy boros, és 3-4-5 márványos is reális lehet.
Csak, macerásabb, mert a kén kell a sereghez is.
Viszont, ha van egy kiemelkedően jól termelő márványos, akkor tuti jó megoldásnak tartom. Csak, komoly védelem kell hozzá, és folyamatos szállitási kapacitás.
-
zoszt
tag
Valami alakul a magyar szervereken is.
-
Pantera!
csendes tag
Újabb információk érkeztek az új verzióról!
- Minden városban csak egy Chuck Norrist gyárthatunk, de 99-es szintű barakk kell hozzá.
- Chuck Norris növeli a bányában a termelést, mert a munkások rettegik a nevét.
- Chuck Norris egyetlen rúgással 250.000 fát termel.
- De csak napi egyszer mert túl koszos neki a meló.
- Chuck Norris lerúgja a Bombázót, és a Gyrokoptert is.
- Chuck Norris úszva simán blokkol egy kikötőt.
- Chuck Norris átmehet másik szerverre is fosztani.
- Chuck Norris nem várost, hanem egy egész szigetet foszt
- Chuck Norris az új verzióban is foszthat aranyat
- Chuck Norris 1000-el növeli az elégedettséget minden városban
- Chuck Norris kitilthatja a GO-kat is a játékból
- Chuck Norris ellen nem érvényesül a városfal védelmi bónusza, mert nincs olyan, hogy védelem Chuck Norris ellen.
-Chuck Norris minden héten kiválaszt egy tábornokot, és flottájával együtt belehajítja a napba
- Ha van Chuck Norris-od senki sem támad mert még csak meg se póbálják. - Egyszer egy tudatlan tábornok megtámadott egy várost ahol volt Chuck Norris
2,000 ijászát 6,000 gykopterét és 4,000 hajóját pusztitotta el.
Az a tábornok meg azóta a nap felé száguld. -
Pantera!
csendes tag
válasz
szergely1992 #2314 üzenetére
Allien egyszer már írta a fórumon :[link]
Az új verzió bevezetéséig még használható... -
edeleny
őstag
Mit tudtok a fosztásokról?
Mennyivel töltenek a hajók?
Mi lesz addig a várakozó sereggel? -
Pantera!
csendes tag
A legnagyobb fosztásom: [link]
-
jasszer
őstag
Szevasztok! Van két boros és két kavicsos kolóniám, mit választanátok ötödiknek?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Eladó a Delta szerveren egy 90.000 pontú account!
Ha valakit érdekel akkor itjon -
Allien
veterán
"Svéd és Amerikai fórumokon olvasható, hogy Magyar Szerverek v0.3.0 frissítése JANUÁR 30. UTÁN lesz!
Elégé megbízható infó, mivel 30.-ig fel vannak sorolva azok az országok ahol lesz frissítés... ebből lehet következtetni, hogy 30.-a után lesz."Ezt kaptam infóként. :-)
-
fpeter07
veterán
24-es fa feldolgozó in progress
csak pár milló fa kellett hozzá 6 és fél nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest