Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Nem, engem a kártya tesztelése során az érdekel, hogy mit tud.
Ez az objektív szakmai benchmark évtizedek óta.
Itt ph! - n már nem először éri őket ez a jogos kritika, mert vagy vga-val vagy cpu-val korlátozzák a teszteket.De mondom, engem nem zavar ha egyértelműen bekeirjak és úgy cimezik, hogy ez nem 4080 teszt, hanem konfig bemutató nézzük meg milyen a CPU 4080 társaságában.
Mégegyszer, ez nem nézőpont kérdése, meg hogy ki mit érdekel.
Itt azt kell objektíven bemutatni, hogy mit tud, a lehető legkevesebb limitációkkal.
Persze el lehet intézni úgy ahogy Abu írta, hogy minden konfignál van limit, jah csak nem mindegy hogy hibahatáron belül pár %, vagy masszív 50 FPS-ről van szó.Már sokszor sok teszt alatt meg lett írva hogyan tovább, illetve hogy hogyan ne tovább. Ne bottleneckeljék a teszteket.
Nem kell feltalálni a spanyol viaszt, normális oldalakon ez alap évtizedek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA új generációs GPU-ját az ASUS tuningolt ROG Strix kártyájával próbáltuk ki.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest