- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Domonkos #1977 üzenetére
Pedig ugyanolyan damping megoldás mint a keycap oringezése. Értem hogy gány, nekem is inkább más megoldás jönne be de akkor is ugyanaz az eredmény. (Mondom ezt úgy hogy nekem ez az oringes sztori is mindig gányolás volt, egyik billzetemre se raktam - inkább akkor silencing clip vagy soft-landing pad ha halkítás a cél.)
De most nem értem, szerintem a legtöbben a "bevalt modszereket hiba nelkul atmasolni" elven csinálja meg magának a billentyűzetét szerintem. Nekem is GH60 kompatibilis mindenem, annyi hogy nem egyben vettem meg egy helyről hanem több group buyból anno, gyakorlatilag annyi melóm volt hogy be kellett forrasztanom a kapcsolókat meg a LED-eket. Azt nem lehet elvárni hogy ez a topik arról szóljon hogy mindenki magának tervez PCB-t vagy kábelesen köti össze kontrollerrel, általa CNC-zett (vagy nyomtatott, etc) házba rakja a billentyűzetét.
Én személy szerint örülök neki hogy vannak ilyen kitek. Megcsinálja a jóember, van egy sikerélménye aztán ki tudja, lehet a következő billzetnél meg group buyozik mint én régen...
(Mondjuk megjegyzem, én most lehet építek valamit - ~120 db OG Gateron Brown-om van egy dobozzal, lehet nyomtatok hozzá házat, CNC-ztetek platet, tervezek valami PCB-t vagy kábelezek kontrollerrel, még nem tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged