Hirdetés
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Színes-szagos Radeont kotyvasztott a Yeston
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Nem lenne rossz, ha egy újabb PSP-vel a Sony is beszállna a versenybe, remélem követni fogják az MS-t a versenyben.
-
válasz
elder troll #2 üzenetére
Én is így értettem...
-
elder troll
őstag
Idáig azt szűrtem le, hogy lesz egy "X"-es asztali gép, és lesz egy "S" handheld.
Szóval nem két gép mellé jön egy kézi verzió, hanem a "nagy" mellé jön egy hh következő generiációban.
Az idén érkező handheld inkább ROG Ally szerűség lesz, amivel tesztelik a szoftveres környezetet és egyben monitorozzák a piacot, hogy van-e rá kereslet.
Gondolom a Switch 2 vitorlájából szeretnének némi szelet kifogni, de inkább csak a Steam Deck és a hasonló kézi pc-k lesznek a konkurensek ilyen téren, Nintendo egy másik állatfaj. -
tibaimp
nagyúr
Akkor, ha jól értem, jönni fog az asztali X és S következő generációja, illetve ezek mellé egy hordozható kézi konzol is!
A Sony-nak most ugye nincs épkézláb kézikonzolja csak az, amihez kell a nagy asztali konzol is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A friss pletykák szerint asztali és kézikonzol is lesz, így lehet majd választani a teljesítmény és a hordozhatóság között.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- 7db tápegység egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest