Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
nem tudom szempont-e, én sok év után azért vettem ilyet (mármint a 200-ast, nem ezt a nagyon drágát), hogy ne a telefont kelljen nyúzni minden alkalommal. nyáron pl. nagyon fel tud forrósodni a napon és nagyon elhasználja az akkut, nem is igazán látszik úgy a telefon kijelző, satöbbi. illetve a dedikált GPS elvileg több műholddal dolgozik, az erdőben vagy a puszta közepén (ne kérdezd, árkon-bokron át megyek néha) ahol a telefon esetleg feladná, ott a kis komputer még megy.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
Nekem a 200-as van a sorozatból, teljesen megfelel, “soha” nem merül le. Monokróm, jól látható a kijelző, elnavigált erdőn-mezőn is. Strava szinkronizáció működik, ott megtervezem az utat és egy gombnyomással átkerül az iGPS-re. Valami 32 ezer körül vettem most a nyáron, nagyon jó társ volt az egyhetes túrán. Néha kicsit eltéved, (7 nap alatt kétszer) de sosem volt zavaró. Telefonos appja könnyen kezelhető, logikus. Hasonló tudású nagynevű termékek jóval drágábbak, szóval szerintem amatőröknek közép-alsó kategóriában kb. egyértelmű jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest