- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
nem tudom szempont-e, én sok év után azért vettem ilyet (mármint a 200-ast, nem ezt a nagyon drágát), hogy ne a telefont kelljen nyúzni minden alkalommal. nyáron pl. nagyon fel tud forrósodni a napon és nagyon elhasználja az akkut, nem is igazán látszik úgy a telefon kijelző, satöbbi. illetve a dedikált GPS elvileg több műholddal dolgozik, az erdőben vagy a puszta közepén (ne kérdezd, árkon-bokron át megyek néha) ahol a telefon esetleg feladná, ott a kis komputer még megy.
-
Malachi
addikt
Nekem a 200-as van a sorozatból, teljesen megfelel, “soha” nem merül le. Monokróm, jól látható a kijelző, elnavigált erdőn-mezőn is. Strava szinkronizáció működik, ott megtervezem az utat és egy gombnyomással átkerül az iGPS-re. Valami 32 ezer körül vettem most a nyáron, nagyon jó társ volt az egyhetes túrán. Néha kicsit eltéved, (7 nap alatt kétszer) de sosem volt zavaró. Telefonos appja könnyen kezelhető, logikus. Hasonló tudású nagynevű termékek jóval drágábbak, szóval szerintem amatőröknek közép-alsó kategóriában kb. egyértelmű jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kínai netes áruházakból indult útjára az iGPSport, akiknek új csúcsmodellje a legkomolyabb készülékek között is megállja a helyét.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest