Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
The Butcher #40 üzenetére
A világításra gondoltam, hogy automatikusan kapcsolbe. Azt hiszem mára teljesen megadta magát. Nem kapcsolódik a telefonhoz folyamatosan villog a BT jelzés. Asztalra téve méri milyen sebességgel halad. Azt hiszem tavaszra kell valami másik komputert néznem. Ez nem sokat ment el. Teljesen meg kotlott a jelek szerint.
-
válasz
Napfénysüti #35 üzenetére
Nem is igazán értem ennek a létjogosultságát, a BSC300 60 ezerért ajándék, tudásra meg ugyanaz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz de azért elég vastagon fogott a ceruza, ennyiért inkább vennék Garmint.
-
Malachi
addikt
nem tudom szempont-e, én sok év után azért vettem ilyet (mármint a 200-ast, nem ezt a nagyon drágát), hogy ne a telefont kelljen nyúzni minden alkalommal. nyáron pl. nagyon fel tud forrósodni a napon és nagyon elhasználja az akkut, nem is igazán látszik úgy a telefon kijelző, satöbbi. illetve a dedikált GPS elvileg több műholddal dolgozik, az erdőben vagy a puszta közepén (ne kérdezd, árkon-bokron át megyek néha) ahol a telefon esetleg feladná, ott a kis komputer még megy.
-
PDA_FAN
tag
Bizonyára hardcore bringásoknak jó egy ilyen, de kocabringásként nekem tökéletesen megfelel az okostelefonra telepített mapy.cz, plusz ha a pulzusra is kíváncsi vagyok, egy okosóra. Ennek a kütyünek az árából bőven futja bringás telefontartóra, plusz egy-két kövér powerbankra.
-
Fall-N
veterán
Na az, hogy tud magyarul a telefonos app, elég felemás. Én angolra állítottam, mert akkora baromságokat ír magyarul. Például az egyik mentett tekerésre ha rémész, ott a hárompontos menüben, a "Hozzon létre egy színpadot". Persze, hogy a Create a segment-et a Google Fordító nem jól értelmezte. Magyarul szörnyű magyar nyelven. Így talán nem is baj, ha a komputer nem tud magyarul...
-
gubacsino
aktív tag
Köszönöm a tesztet.
A cikkben elhangzik a Bryton név. Árban a Bryton S800 as közelebb áll ehhez a termékhez és ahogy látom, tudásban is. Igazi "vetélytársa" a dobogó második fokáért ezért sz'tem inkább ez a termék. Tudom telhetetlen vagyok, de jó lett volna Ő hozzá hasonlítani a kütyüt.
És jól láttam, hogy nincs benne magyar nyelv? Ó persze manapság kinek kell, igaz...
Még jó, hogy a Garmin, és még a Bryton is másképpen gondolja. Az iGPSport hogy áll ehhez a kérdéshez? -
Cs1csó
titán
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
-
Badboys
őstag
Sajnos ilyen negatív tapasztalataim vannak. Nyílt utakon kerékpározok terepre nem járok. Többször láttam, hogy a távolság jelzés kimarad. Sőt a napokban a sebesség mérés maradt ki. A sebesség diagram sincs a helyzet magaslatán. Többször tapasztaltam, hogy le fel ugrál egyenletes sebesség mellett. A világítás mivel automata így magától kapcsol este 19;30 kor nyáron ebben az időben még bőven világos van. Szerintem kifogtam egy rossz komputert. Vagy nem tudom mi lehet a gond. Már gondolkodtam egy új vásárlásában, de nagyon elgondolkodtató.
-
Malachi
addikt
Nekem a 200-as van a sorozatból, teljesen megfelel, “soha” nem merül le. Monokróm, jól látható a kijelző, elnavigált erdőn-mezőn is. Strava szinkronizáció működik, ott megtervezem az utat és egy gombnyomással átkerül az iGPS-re. Valami 32 ezer körül vettem most a nyáron, nagyon jó társ volt az egyhetes túrán. Néha kicsit eltéved, (7 nap alatt kétszer) de sosem volt zavaró. Telefonos appja könnyen kezelhető, logikus. Hasonló tudású nagynevű termékek jóval drágábbak, szóval szerintem amatőröknek közép-alsó kategóriában kb. egyértelmű jó választás.
-
Normi™
őstag
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
A régi szép idők...kezem a Tranz x szarvon,kezemen a Casio,kormányon a Cateye.Hátul atom feleslegesen a telikerék
De jó lenne több bringához köthető teszt a Ph.-n.A cikk nagyon alapos és szuper.A cucc is felkeltette az érdekődésemet,örök téma nálam,hogy szükségem van-e ilyesmire.Régebben szemeztem a márkával,de mindig rájöttem,hogy nekem sima analóg a legjobb.
-
Tetszik ez a 12 részes elrendezés a kijelzőn, az én Bryton-om csak 8-at tud, elég nehéz ebbe mindent belesűríteni
, jól esne ha lenne még 4 extra helyem
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Hát ezt hívják manapság XCM-nek
. Rövid táv egy kör, hosszú táv két kör
. Aki többet akar, az mehet Salzra meg Kassára. A Vérkör sajnos az elmúlt héten nem nagyon volt opció, most meg nagyon nomád állítólag. Kábé egy hónapja voltunk ott, akkor tökéletes volt, még a Sárkánylyuk-völgyön is végig lehetett menni szinte fáramászás nélkül, csak a tüskés bozót volt sok. De most az esők állítólag eléggé megtépázták.
-
Ixion77
addikt
Kimaradó távolságmérést még sosem tapasztaltunk, pedig kettőt is használunk. Lehet, hogy nem jártunk olyan helyen ahol igazán rossz lett volna a GPS jel (város vagy sűrű erdő).
Világítással meg mi egyáltalán nem is foglalkoztunk. Szobában bekapcsolódott, kültéren meg nem volt rá szükség.
A 630-as színes, ott már inkább számít. Én azt "always on" módban használtam, mert úgy is bőven kibírta az akkuja az utat, és jobban látszott ha épp árnyékban voltam amikor ránéztem.
-
Fall-N
veterán
Valószínűleg nem realizálják ők sem, hogy ezzel a Garminnál jobbak lesznek, ez nekik mérföldkő inkább. Majd kiforrja magát ez a széria is később. Azért a Garminnál sem 100 %-ig jó minden. Vannak elcseszett frissítések stb. Ettől függetlenül én sem venném meg ennyiért és inkább én is Garmint vennék az öszegért.
Azért egy csúcs Bryton tesztet is megnéznék, hol tartnak.
-
-
torma99
aktív tag
Ezért az árért bizony van jó Garmin, 540 Solar, a bike-discountról, tokkal, vonóval, szállítással. Garmin Connecttel, ingyenes Garmin szegmensekkel, megspórolva a Strava előfizetést, nem mellesleg újraértékesíthető.
Oké ez méretben feljebb, a 10xx kategóriára céloz, de ezen kívül nem látszik miért választanák ezt tömegek, a jobban bejáratott márkák helyett. -
Ixion77
addikt
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
Akkor már inkább iGPSport BSC100S
Ezt sokan használjuk nagy megelégedéssel, és bár még tavasszal $25-$28 körül volt elérhető, a mostani $36 körüli ára sem megfizethetetlen. -
Ixion77
addikt
Valószínűleg az van benne. Az iGS630-ban tutira, mert az van nálam. És NAGYON könnyen törik.
Utólag már tudom, hogy a gyári helyett érdemes rá rakni normális minőségi kijelzővédőt. Pl. a Mr.Shield gyárt hozzá. A 800-ashoz talán még nincs, de vélhetőleg nemsokára lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
Miért LCD, és miért nem MIP / transzflektív kijelző?
-
mad823
őstag
Amíg nem lehet rá saját térképet tölteni, addig nálam nem sokat ér egy ilyen. Pedig jó lenne, ha valaki konkurálna a Garminnal, mondjuk tény, hogy ha már benne vagy az ekoszisztémájukban, akkor minden más erősen kompromisszumos lesz hirtelen.
-
Drótszamár
őstag
Ez a csúcs computer!!4444
Megbízható, hosszú üzemidő, vízálló
-
futo001
senior tag
Volt több órám tőlük, az elsőt vettem, a többit küldték tesztre.
Amit nagyon szerettem a megbízhatóság, akkuidő, kijelzőméret. A pontosságra volt aki panaszkodott, nekem soha semmi ilyen jellegű gondom nem volt egyik készülékkel sem. Eleinte az app tragédia volt, de a felhasználói visszajelzéseket komolyan vették és gyorsan rendberakták. Az ügyfélszolgálat kiemelkedő.
Ami nem tetszett, hogy az elérhető térképek nem igazán frissülnek és nincs alternatív opció mint pl a Garminnál az OSM. A Di2 támogatás is elég későn vált elérhetővé.Amúgy király cuccok, de nagyon sokat drágultak, már nem annyira egyértelmű a választás pl Garmin és IGPSPORT között, míg pár éve ég és föld volt a kettő.
-
Zotya84
őstag
Bár az óra nem érint, tetszik, hogy részben a Medvés-kör első felét tekertétek le.
-
Ixion77
addikt
Aki szerint pedig bringázás közben nem szükséges az érintőképernyő, annak ott van az iGS630S hasonló tudással, lényegesen olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai netes áruházakból indult útjára az iGPSport, akiknek új csúcsmodellje a legkomolyabb készülékek között is megállja a helyét.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest