- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
Első alkalommal nekem is nehezen talált, de menj ki a szabad ég alé, és bökj rá a bal felső sarokban a műhold ikonra és akkor látod, hogy mikor mennyi találat van, ha van, vagy nincs, ha nincs.
Ja, és légy türelmesJobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Wolfskin
őstag
Útvonaltervezést az alapverzió is tudja:
menü/útvonal/útvonal létrehozása
ott alapból a "jelenlegi GPS-pozíció"-val indít
kattints a mellette lévő zászlóra: "kezdőpont megadása" vagy "mégsem"a kezdőpont megadásával választhatsz a szokásos keresés menüben: címet, poi-t vagy keresést a térképen.
pl. keresés a térképen, megjelenik a térkép, ráböksz egy pontra (lehet nagyítani, görgetni), és jobb alsó sarok: "legyen kezdőpont"
utána a kép bal ldalán lévő "+" -ra kattintva ugyanígy megadhatod a többi pontot/pontokat.
a kuka ikonra kattintva bármelyiket törölheted, az egyebekben tudsz variálni a sorrenden (átrendezés)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
mondjuk azt nem tudom, hogy olyat tud-e, hogy ha van 10 köztes pontod, de mindegy a sorrendjük (pl. 10 levelet kell elvinned 10 címre), tervez -e optimális (pl. legrövidebb) útvonalat?
egyelőre azt sikerült elérnem, hogy kézzel szerkeszthetem a sorrendet, ilyenkor mindig újratervez, de tíz célpontnál ez már túl sok kombináció. ragaszkodik a megadott sorrendhez...
-
Wolfskin
őstag
válasz Wolfskin #158 üzenetére
egész jól elbeszélgetek itt magammal...
szóval sikerült kiderítenem: tudja.
szerkesztettem egy útvonalat, a jelenlegi pozíció --> 3 különböző cím --> vissza a jelenlegibe.
pl. BP(gps) -->Szeged-->Győr-->Kecskemét-->BPha a sorrend nem optimális, akkor az egyebek menüpontban az átrendezés mellett aktiválódik két újabb menüpont is:
Útv.pontok optimalizálása: ez a kezdő és végpontot meghagyja és a köztes pontokat rakja optimális sorrendbe = BP(gps)-->Kmét-->Szeged-->Győr-->Bp)
Útvonal optimalizálása: tulajdonképp annyi a különbség, hogy az utolsó címet, amit célként jelöltem ki (vissza a kiindulási helyre) belekeveri a többi útpont közé = Bp(gps) --> Kmét--> Szeged--> Bp-->Győr)
*a példa nem valós, csak az érthetőség kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Atom Maki
tag
Ha ez a hibaüzenet a térkép megnyitásánál: "Nem talál gps vevőt", akkor meg kell neki adni a port és a baud értékét a sys.txt [gps] szekciójában.
DE NEM CSAK ott, hanem a "save" mappában lévő system.ini fájlban is!!!Valami ilyesmi van annak a legelején:
[gps]
last_gps_date="2010.05.27"
last_gps_time="12:33:51.000"
port="7"
baud="57600"
gpstime="1274962866"Ha nincs benne a vastag betűs rész, akkor ki kell egészíteni azzal, természetesen az adott kütyüre vonatkozó paraméterekkel. (IGO8 megmondja amúgy a port és a baud értékét )
Ha ez megvan, akkor már talál műhódat a primó.
Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
-
Wolfskin
őstag
válasz Atom Maki #161 üzenetére
nálam a save/system.ini-ben
port="1"
baud="57600"a sys.txt-ben pedig
;port=1
;baud=38400ez gond? néha előfordul, hogy nehezen talál jelet. pl. amikor lakásból viszem ki és sleep-ből ébresztem fel. volt már, úgy, hogy újra kell indítani
-
Atom Maki
tag
válasz Wolfskin #162 üzenetére
Lehet, ki kell próbálni. Írd át mindegyiket ugyanarra a baud értékre, aztán valamelyikkel csak műxik.
Egyébként szvsz a system.ini-ben lévő adatokat látom mérvadónak a működés szempontjából, mert a sys.txt-ben alig van valami, de ez csak amolyan laikus megközelítés.
[ Szerkesztve ]
-
Atom Maki
tag
Még azt is furcsállom a sys.txt-ben, hogy a legtöbb bejegyzés előtt ott van a pontosvessző ";" ami arra utalhat, hogy az csak egy comment jellegű bejegyzés, és nem veszi figyelembe a program. Nekem pl. ilyen is van benne:
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0
extra_settings=1;[rawdisplay]
;highres=0
;screen_x=480
;screen_y=272
;stretch=1Szerintem csak az [interface] szekcióban lévő utasításokat hajtja végre a program, a többit nem, mert előtte ott virít a ";".
De lehet, hogy nincs igazam.
-
nacant
csendes tag
Nem kellett semmit sem átírni sem a sys.txt-ben, sem a save mappában. Az volt a gyanús mikor először indult, hogy egyből betöltött mindent minden előzetes dolog nélkül, pl. nyelv, hang, időzóna, stb. Gondoltam csinálok egy alapbeállítást, újraindult és azóta ketyeg...
-
DamonBounce
tag
Sziasztok!
Ez a junction view magától kapcsol be? És csak bizonyos helyeken? Vagy mindenhol működik? Feltettem, és semmi beállítást nem találtam :/
-
DM43
Topikgazda
válasz Rottenbiller #171 üzenetére
Ép? Miért, bántják egymást?
-
m.jeno
senior tag
Egyébként szvsz a system.ini-ben lévő adatokat látom mérvadónak a működés szempontjából, mert a sys.txt-ben alig van valami, de ez csak amolyan laikus megközelítés
Én csak erre írtam, de mindegyJobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
nacant
csendes tag
Addig nyomkorásztam a primot míg a "kezdő" ablaka el nem tűnt és helyette a menü gomb megnyomásával csak egy sáv jelenik meg alól (keresés, útvonal, egyebek). Hogyan lehetne ezt vissza állítani?
-
m.jeno
senior tag
Ne állíts vissza alapra !!!! - nyomd meg a kék + jelet - majd beállítások - GJmpp skin beállítások - extra beállítások - és a navigációs menü kihagyásból vedd ki a pipát, mert attól a pipától nem látsz!
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
nacant
csendes tag
Eljutottam a beállításokig, de ott nem találom az extra beállításokat, csak ilyenek vannak, hogy:
-Hangok és figyelmeztetések
-Gyorsmenü testreszabása
-Kamion
-Forgalom
-Útvonal-beállítások
-Térképbeállítások
-Képi navigáció beállításai
-Kijelző
-Területi beállítások
-Útvonaladat figyelő
-Konfigurációs varázsló
-Alapértékek visszaállítása
Nálad szerepel még ezenkívűl más menüpont is? -
nacant
csendes tag
Alapbeállítások visszaállításával sikerült visszahozni a menüt. Kösz a segítséget
-
m.jeno
senior tag
Ezek szerint Te nem használod a Gurjon skint, mert az alapban vannak csak ezek a beállítások.
Jelen esetben te akkor amikor volt még Navigációs menüd, akkor a kikapcsolás gomb mellett lévő ikonra (mitha lombikm vagy nem is tudom mi lehet az) klikkeltél és abban az első menüsor a Navigációs menü kihagyása-t kipipáltad, ezzel egyidőben a menüd az alsó soron jelent meg ( Bezásárs, keresés, utvonal, egyebek).
Innen visszatérni úgy tudtál volna, hogy a bezárás gombot megnyomod majd a menü gombot hosszan nyomod, és amikor megjelenikújra a menüablak, akkor a kikapcsolás melletti gombra klikkelve a feljövő menüből az első menüpontnból a Navigációs menü kihagyása-ból kiveszed a pipát.
Az alaphelyzetbe állítással kezdheted újra az összes beállítást.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
nacant
csendes tag
...megvan a skin, de nem jelenik meg! Csináltam a content mappába egy skin mappát, abba belehelyeztem. A beállításokban a kijelzőnél kiválasztottam a nappalit és az éjszakai felület témát, de semmi nem változott. Mit csináltam rosszul?
-
mikromano
csendes tag
Hali! Csak az igo-n belül, más minden oké vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest