Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
válasz hippo0315 #12499 üzenetére
Az iskolák sebességmérő kameraként jelennek meg. Ha nem szeretnéd az iskolát akkor miért tetted fel az iskola kamera adatbázist?
Törölni kell az iskolákat az adatbázisból, és a speedcam.spdb és a SpeedcamUpdates.spud fájlokat. Újraindítva az iskolák már nem jelennek meg.[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
Hát meg kell mondanom, zseniális ez a moduláris megoldás, sokkal de sokkal jobb mint a régi egybegyúrt skin-ek.
PLajos gratulálok hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
szergejj
csendes tag
Sziasztok!
Eszter nekem sok mindent angolul olvas fel. Valakinek meg van az angol-magyar szópár fájl? Mert a neten sehol sem találom
Köszi!
“A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél.”
-
-
Lokids
addikt
Sziasztok.
A POI-kat hova kell másolni, hogy működjenek?
Nem találtam rájuk mappát, így a \content-be létrehoztam egy poi mappát és oda másoltam a file-kat, de nem úgy tűnik, mintha működne.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
trikko
tag
Hali
V. Dani!Légyszi keress majd meg skypon.
Kérdésem lenne a Primoval kapcsolatban!Bocs hogy igy kereslek!
-
Oliver1982
csendes tag
Sziasztok!
Segitseg kellene. Vettem az automba egy 7"-os 800*480-as felbontasu fejegyseget, van GPS minden, fel is raktam az Igo Primo 2.0-at. A gondom az hogy kicsit mintha akadozna, pedig a hardware boven megvan hozza szerintem.
GPS specifikaciok:
SD RAM: 128MB
NAND Flash: 128MB
GPS Model: SIRF V
Max Channels: 64Regebben valahol lattam, hogy valamit be kell irni a sys-be a memoriaval kapcsolatban, es akkor nem akad. Egyebkent nekem a sys.txt tok ures, de gondolom ez nem gond!
Setitsetek ha tudtok legyszives.
Elore is koszonom! -
gettno
tag
Sziasztok!
A Magneo navimra feltettem az iGO8 v8.3.5.193799 verziót. Első bekapcsoláskor nem volt probléma. Most azonban az alábbi hibaüzenetet kapom: "Failed to open file: GFX/skin_night/small/small_flags.spr exiting application" és nem indul a program.
Sys.txt lehet a ludas? Már átraktam a mappába a small_flags.spr-t, hátha nem felesel. De még mindig küszködik!Előre is köszönöm!
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Le tudná nekem valaki írni, hogy mit kell írnom sys.txt-be akkor, ha a navit a belső memóriából akarom futtatni, de a térképeket memkártyáról szeretném használni?
Belsőre nem férnek fel a térképek... Navon n480-ról van szó.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
plajos
aktív tag
válasz CarrGomm #12519 üzenetére
Mondok egy jobb megoldást. Tedd a Primot a belső memóriába, annyi térképpel, poi-val, stb ami felfér. Ide a legfontosabb térképeket, poi-t tedd. (pl Magyarország). Az SD kártyára készíts egy addons mappát. Ebbe ugyanazt a mappaszerkezetet mint ami a Primoban van (content, map, stb.) Ide másold azokat a dolgokat (térképeket, poi-kat, building fájlokat, stb.) amelyek nem fértek fel a belső memóriába. A sys.txt-be a contentre utaló sor NE legyen, csak ez:
[folders]
has_secondary_root=0Ezzel az addons mappaszerkezettel egy teljeskörű primot kapsz, Memóriakártya nélkül pedig itthon, és a környező országokban navigálhatsz.
-
plajos
aktív tag
-
ideasz
csendes tag
Urak!
Ha egy elmentett úton szeretnék visszamenni, hogyan tudom megfordítani az útirányt (ha egyáltalán lehet...)?
Találtam ilyet, hogy "Útvonalpontok átrendezése", de ott csak a megtervezett út célpontját (ahonnan most szeretnék indulni) és a köztespontot tudom cserélgetni.
Vért izzadtam, amíg a fejébe vertem, hogy érintse a köztespontokat, remélem megoldható, hogy valahogy visszafelé ne kelljen!Köszi, üdv.:
Idea -
snowdog
veterán
válasz ideasz #12523 üzenetére
Nincs nálam a gépen, ezért a módszert nem tudom kipróbálni. Szerintem egy próbát megér.
Korábban valaki ezt írta:
"szerkesztettem egy útvonalat, jelenlegi pozíció --> 3 különböző cím --> vissza a jelenlegibe. pl. BP(gps) -->Szeged-->Győr-->Kecskemét-->BP
Ha a sorrend nem optimális, akkor az egyebek menüpontban az átrendezés mellett aktiválódik két újabb menüpont is:
Útv.pontok optimalizálása: ez a kezdő és végpontot meghagyja és a köztes pontokat rakja optimális sorrendbe = BP(gps)-->Kmét-->Szeged-->Győr-->Bp)"Arra gondoltam, ha csak a kiindulási és végpontot cseréled fel manuálisan, majd kiválasztod az útvonalpontok optimalizálása menüpontot, akkor a program azokat megfelelő sorrendbe fogja tenni.
-
kirillhun
csendes tag
válasz plajos #12498 üzenetére
szia lajos! jó látni a munkásságod,remélem 100%felépültél a balesetedből,minidg a te skinjeid használtam,az volt szimpatikus és informális számomra
jó lesz ez ez a moduláris megoldás,de még bőven fejlezthető a plajos.gurjon.2.26 os szintre
alig várom a folytatást!üdv Neked plajos
-
Lokids
addikt
A Topmap vagy a Navteq térkép (MagyarO.) jobb a primohoz?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
czsa
csendes tag
sziasztok
nálam majdnem tökéletes a p2 480x320 galaxy gio-n
a tts-el van csak pici nyűgöm:
- az ötös út helyett öcss útat mond
- illetve ha leszakad a műholdról akkor azt angolul olvassa (idézem: dzsipiesz alsóvonal lost)
tudja valaki a probléma okát?
köszi -
hippo0315
senior tag
Érdeklődnék, hogy a PLajos UX megoldásához léteznek-e autók amikkel a kurzort le lehet cserélni?
-
hippo0315
senior tag
válasz gipsztigris #12532 üzenetére
llyen állományokat hol találok?
-
hippo0315
senior tag
válasz gipsztigris #12534 üzenetére
Köszi!
Hiába kerestem 2 héten keresztül, nekem nem dobta fel ezt a találatot.
ui.: kipróbáltuk, lányomnak egészen más találatokat dob fel a google az Ő gépén mint nekem, érdekesen működik a keresője.
-
junkhead
aktív tag
Hello, az első navim Waytek 850, kis utána olvasással felraktam rá az igo primo-2-t, de csak sd kártyára tudtam, flashre nem. Miért?
Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Igaz az sd kártáyval is megszenvedtem, mert a mappát, illetve az almappákat bemásolta, aztán minden mappába már csak az első fájlt, utána mappánként egyenként másoltam a tartalmat.
Hol rontottam el? Vagy mit nem tudok?
Egyébként sd-ről jól működik, de flashre mégis hogy rakhatom fel?
Köszi -
snowdog
veterán
válasz junkhead #12536 üzenetére
1. Primo telepítése nem támogatott gépre (a Wayteq nem támogatott) itt wareznek számít.
2. A gépednek van saját topikja, ezért az a kérdés, hogy miért nem tudsz rá nagy állományt másolni oda tartozik. [link]Hogy kell flashre telepíteni, mert hiába kezdem a resident flash mappába másolni, pár mp. múlva a másolás megszakad.
Kapcsold ás a gépet AS-ből USB módba, és akkor menni fog.
-
FaKing
csendes tag
Üdv !
Nagyon kezdő vagyok a navigációkhoz ezért érdeklődnék profiknál
Kaptam egy WayteQ960bt masinát és iGO2.0-át szeretnék rávarázsolni minden szép de a sys.txt filében mit kell pontosabban beállítani ?[gps]
protocol = "NMEA"
set_messages=0
port = 1 ; készülékfüggő..
baud = 38400 ; készülékfüggő..[tmc]
source="royaltek"
port="COM,4" ; készülékfüggő..
baud=38400 ; készülékfüggő..
init_on_startup=1
reinit_on_hardware_lost=1[interface]
show_exit=1
resolution_dir="800_480" ; készülékfüggő..
vga=0
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
laneinfo_signpost_enabled=1
Gondolok itt a készülékfüggő részekre.
Aki tud segítsen konkrét adatokkal . Köszönöm -
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
Primo 2-ben ki lehet valahol/valahogy kapcsolni az automatikus újratervezés (letérés esetén) funkciót? Esetleg egy sys.txt bejegyzéssel, egy .ini átírással?
(Skin-nel való megoldás nem jó)
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz szatocs1981 #12540 üzenetére
Magát az újratervezést akarod kikapcsolni (aminek nem sok értelmét látom), vagy a hangot, ami bemondja?
-
Sátán44
addikt
válasz szatocs1981 #12542 üzenetére
Recalc_voice=0 ;nem mondja be, hogy újratervezés
Próbáld meg ezt
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Johny_B.
csendes tag
Mi baj lehet?
iGo Primo van a Navon lészüléken. (CE 6.0) Bekapcsolom, elindítom a navigációt, és bejön egy ablak:
"Program Memory is Low
Program memory is very low. You must select one task to close, or increase the amount of program memory, is available."Az ablak alján van olyan felirat is hogy:
Convert some Storage Memory to Program Memory ( You can use the System control panel to adjust memory later"Jobb felső sarokban van egy ki "OK" gomb, de nem lehet rákattintani.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy van olyan hely, ahol több traffipax jelölést kitesz a GPS. Ez annyit takar, hogy adott hely koordinátái több helyen is benne vannak a speedcam adatbázisban.
Tudtok olyan programot, amivel ezeket a duplikációkat ki lehet gyomlálni? Régen valahol láttam ,de most sehogy nem találom meg.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Projektor topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest