Hirdetés
Aktív témák
-
karib
addikt
-
karib
addikt
Ma jártam a kékhalban, vetettem rá egy pillantást. Végülis nem rossz cucc, de az ára nagyon határeset. 200e alatt kellene lennie igazából, akkor tuti vétel lenne. Korábbi véleményem továbbra is fenntartom, akkor érdemes rajta gondolkodni, ha mindenképp 1,5 kg alatti, GHz körüli gépet akarsz és csakis újonnan. Különben használtan lehet egy százassal olcsóbban fogni hasonló gépeket, nem egy brand gyártott szubnoteszeket. Az eNote full műanyag, bár kompaktságából adódóan elég profinak néz ki - azért Parci full fémházas hasonló Dellje masszívabb benyomást kelt.
Hogy mi van benne? Te másoltad be a paraméterlistát, ennél többet én sem tudok mondani. Az akkuja nagyon picike, tehát nem lehet megszólni azért, mert csak két órát bír róla.
Ha tényleg csak könnyed hurcolásra kell, akkor nézz szét a használtak között is szerintem. 72 ezerért az a TP570 tuti darabnak tűnik, és még nagyobb a kijelzője is. A maradékból pedig vehetsz egy bika asztali gépet :)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- HBO Max
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A16 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi