Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
269.000 Ft + Áfa az alapmodell, igaz, nincs benne operációs rendszer (hivatalos árlista alapján).
A 324.000 + Áfásban már DVD író is van, igaz, abban sincs oprendszer.
Viszont magyar a billentyűzet.
Az alap nekem (nőmnek) pont jó lenne. Szóval ha szerinted oké, rohanok is rendelni :DD -
Adrian Mole
senior tag
És esetleg konkrét típust tudnál ajánlani (akár használtak közül)? Pofátlan vagyok, tudom. Igények:
- napi munkához használható kijelző
- nem túl nagy súly
- nem túlságosan melegedős és hangos processzor
- optikai meghajtó (DVD/CDRW combo) és tv kimenet a házimozizáshoz, de ez utóbbiak nem alapfeltételek
- narancssárga borítás (hogy menjen a nő telefonjához... na jó, csak vicceltem :DDD )
ECS-ben én sem gondolkozom, mert az nem 1,3, hanem 2,7 kg. És az ára is húzósabb (igaz, van benne optikai meghajtó). -
Bobojsza
aktív tag
-
Bobojsza
aktív tag
Aha...
Tegnap lattam az ASUS S5000-es szeriat.. az is 12''-es csak hat aranyarban van, es szerintem nem olyan kicsi a kijelzo..
Valoban megfontolando azonban az ASUS S!-es sseria de hat az sem ocso, szoval nem er annyit...
Nekem igazandibol arra kene hogyha megszall az ihlket le tudjam irni ki tudjam probalni nem kell nagy tejesitmeny de ha a villamosan 1 15''-est elokapnek, hat.... :)
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest