- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Solar Eclips #202 üzenetére
jelenleg? AZ EU egyik legdrágább régiójában (ami a megkereshető pénzt és megélhetési költségek arányát illeti) Hajdú-Vihar vármegye...
Szintén 197 óta és dial up-on vagyok, mondjuk kevésbé szerencsés vagyok hozzád képest, mert még 2003-ban is csak az ISDN jött, az ADSLig 2004 dec 28-ig kellett várnom. Addig kerestem diákként pár hónapot telefonszámlára...Sajnos itt még 2020 után is előfordult simán 6 napos kiesés(!) mondván munkaerőhiány miatt nem tudják előbb megoldani, és ez is csak azért ennyi, mert bevállaltam, hogy megoldom h péntek délelőtt otthon leszek, különben további 4-5 napot kellett volna még várjak.
Máltán 2005ben konkrétan semmilyen netem sem volt hónapokig (akkoriban el is voltam nélküle), Cipruson 2015ben havi 60 euroért 1Mbitet kaptam 49%-os rendelkezésre állással, amit komolyan be is tartottak, az esetek felében akár órákig is nem volt net, és volt h 4 napig nem volt net egyfolytában. (öszehasonlításként : Akkor itthon 120Mbit havi 3800ft volt)
Németországban 2020-ban 3Mbites(!) netem volt, és ezt "szupergyors"nak hirdette a lakás bérbeadója. Tavaly Bregenzben már 100Mbites netem volt, és az legalább mindig volt, egy délutánt kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest