Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Solar Eclips tag Nem tudom ti hol eltek  komolyan eltem 28 evet magyarorszagon, 6 evet nemetorszagban es most 5 eve ausztria. 1997 ota van otthon internetem (nyilvan dial up), 2001 vagy 2002 ota kabeles net kulonbozo valtozatai. Talan meg az elejen volt neha par oras kieses de egyre se emlekszek ami 1-2 oranal tovabb tartott volna. Nemetorszagban egy percre sem. Ausztriaban egyszer volt egy ejszakai 4 oras kieses amirol elore emailt kaptam hogy halozatfejlesztes lesz (hetfo ejszaka ejfeltol!) komolyan eltem 28 evet magyarorszagon, 6 evet nemetorszagban es most 5 eve ausztria. 1997 ota van otthon internetem (nyilvan dial up), 2001 vagy 2002 ota kabeles net kulonbozo valtozatai. Talan meg az elejen volt neha par oras kieses de egyre se emlekszek ami 1-2 oranal tovabb tartott volna. Nemetorszagban egy percre sem. Ausztriaban egyszer volt egy ejszakai 4 oras kieses amirol elore emailt kaptam hogy halozatfejlesztes lesz (hetfo ejszaka ejfeltol!)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
		- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- New World - az új Amazon MMORPG
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

komolyan eltem 28 evet magyarorszagon, 6 evet nemetorszagban es most 5 eve ausztria. 1997 ota van otthon internetem (nyilvan dial up), 2001 vagy 2002 ota kabeles net kulonbozo valtozatai. Talan meg az elejen volt neha par oras kieses de egyre se emlekszek ami 1-2 oranal tovabb tartott volna. Nemetorszagban egy percre sem. Ausztriaban egyszer volt egy ejszakai 4 oras kieses amirol elore emailt kaptam hogy halozatfejlesztes lesz (hetfo ejszaka ejfeltol!)
 komolyan eltem 28 evet magyarorszagon, 6 evet nemetorszagban es most 5 eve ausztria. 1997 ota van otthon internetem (nyilvan dial up), 2001 vagy 2002 ota kabeles net kulonbozo valtozatai. Talan meg az elejen volt neha par oras kieses de egyre se emlekszek ami 1-2 oranal tovabb tartott volna. Nemetorszagban egy percre sem. Ausztriaban egyszer volt egy ejszakai 4 oras kieses amirol elore emailt kaptam hogy halozatfejlesztes lesz (hetfo ejszaka ejfeltol!)