Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én használtam TP770E-t. Jó kis gép volt az. Béke poraira.

[link] -
ALI_G
veterán
Egy ilyen lehet csak a tápot vitte ki. Persze ez a legjobb eset. Egy márkás táp megóv az ilyen hülyeségektől, akár még magát is megvédi. De mivel be se kapcsol, talán tápot kéne cserélni. TFT-t tuti nem bántotta. Legtöbbször az alaplap, ram, VGA szokott ilyenkor elszállni. A CD-rom, meg ilyenek ált. megmaradnak. A HDD meg kétesélyes. Legtöbbje érzékeny a fesz ugrásra, és ha kapott egy jó kis löketet a táp leégése előtt, akkor annak is kaputt.
Ki kell próbálni mindent más gépben. Ja, proci is valszeg ugrott. Még a ventik ha van benne, akkor még azok jók lehetnek, meg proci hűtő (borda biztos jó még
)
Ja most látom, h laptop. hát. ilyenről még hallottam. De ha garis, akkor egy próbát mindenképp megér. Esetleg ha van lakásbiztosítás, mondd azt egy vihar után, hogy a hálózatra volt kötve, és akkor ment ki. Tuti kifizetik.
Jobbat nemtok, keress fel egy laptopos topicot itt PH-n, ott több okosságot tudnak mondani ezzel kapcsban mint én. (még nincs laptopom, a közeljövőben fogok venni, de remélem nem leszek ilyen hülye
már bocs)
[Szerkesztve] -
mumu
csendes tag
ŰDV mindenkinek,,
az lenne a gondom, hogy az egyik ismerősom, a gépére akart kőtni egy, autós töltöt, persze olyat amit maga csinált, de felcserélte a polaritást,,,, azóta se kép se hang
van ezekben a gépekben valami védelem emberi hűlyeség ellen, vagy kilehet dobni az egészet,, vagy van rá lehetőség hogy valami még műkodjon benne,
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)