Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én használtam TP770E-t. Jó kis gép volt az. Béke poraira.
[link] -
ALI_G
veterán
Egy ilyen lehet csak a tápot vitte ki. Persze ez a legjobb eset. Egy márkás táp megóv az ilyen hülyeségektől, akár még magát is megvédi. De mivel be se kapcsol, talán tápot kéne cserélni. TFT-t tuti nem bántotta. Legtöbbször az alaplap, ram, VGA szokott ilyenkor elszállni. A CD-rom, meg ilyenek ált. megmaradnak. A HDD meg kétesélyes. Legtöbbje érzékeny a fesz ugrásra, és ha kapott egy jó kis löketet a táp leégése előtt, akkor annak is kaputt.
Ki kell próbálni mindent más gépben. Ja, proci is valszeg ugrott. Még a ventik ha van benne, akkor még azok jók lehetnek, meg proci hűtő (borda biztos jó még)
Ja most látom, h laptop. hát. ilyenről még hallottam. De ha garis, akkor egy próbát mindenképp megér. Esetleg ha van lakásbiztosítás, mondd azt egy vihar után, hogy a hálózatra volt kötve, és akkor ment ki. Tuti kifizetik.
Jobbat nemtok, keress fel egy laptopos topicot itt PH-n, ott több okosságot tudnak mondani ezzel kapcsban mint én. (még nincs laptopom, a közeljövőben fogok venni, de remélem nem leszek ilyen hülyemár bocs)
[Szerkesztve] -
mumu
csendes tag
ŰDV mindenkinek,,
az lenne a gondom, hogy az egyik ismerősom, a gépére akart kőtni egy, autós töltöt, persze olyat amit maga csinált, de felcserélte a polaritást,,,, azóta se kép se hang
van ezekben a gépekben valami védelem emberi hűlyeség ellen, vagy kilehet dobni az egészet,, vagy van rá lehetőség hogy valami még műkodjon benne,
Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest