Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hezzo
tag
Van egy ismerősöm, akinek odaígértem, mert neki is ugyanilyen gépe van... Azért nem kínáltam fel eladásra, mert akkor kb. 45 körül kellett volna kérnem érte, és akkor jöttek volna az okos hozzászólások, hogy ''ennek a felét sem éri meg'', stb...
kovacsson: ''Pécsett legközelebb okt. 15-én (szombat) járok, de ha addig jársz itt, akkor előbb is tudunk találkozni.'' Segíts értelmezni ezt a mondatot, légy szíves
Szóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok