- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
hezzo
tag
-
hezzo
tag
Van egy ismerősöm, akinek odaígértem, mert neki is ugyanilyen gépe van... Azért nem kínáltam fel eladásra, mert akkor kb. 45 körül kellett volna kérnem érte, és akkor jöttek volna az okos hozzászólások, hogy ''ennek a felét sem éri meg'', stb...
kovacsson: ''Pécsett legközelebb okt. 15-én (szombat) járok, de ha addig jársz itt, akkor előbb is tudunk találkozni.'' Segíts értelmezni ezt a mondatot, légy szívesSzóval Pécsett okt. 15-én megnéznéd, ez világos. De hol az az ''itt'', ahol járnom kellene? Én pécsi vagyok, tehát folyamatosan ''itt'' vagyok
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Természetesen. Pl. USB vagy PCMCIA illesztésűt, merthogy mindkét bemenet van rajta. Sőt, van hozzá egy dokkoló, amiben van CD, plusz USB, plusz portok, meg egy második akksit is lehet bele tenni. Csak hát azzal együtt már jóval drágább lenne...
atosz: Sajnos mostanság nem járok Bp felé...
[Szerkesztve] -
hezzo
tag
Eladó egy IBM Thinkpad 570 subnotesz.
1,8 kg súly, 2,8 cm vastag - kicsi és könnyű.
PII 366 MHz
128 Mb RAM
6 Gb HDD
töltő, jó akksi (kb. 1,5 óráig bírja)
800x600-as felbontású, szép, pixelhiba- és foltosodásmentes képernyő
Mivel sub, nincs CD. Kicsi, könnyű, stb. stb. Pécsett van a cumó - én magam 33k körül gondoltam érte, de persze ez irányár, mint mindig.
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest