-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Magyarországon 2018-ban vásárolt L570 ThinkPad masina. Olyan gond van vele, hogy egyszerűen nem lehet normális színbeállítást eszközölni a kijelzőjén, egyszerűen nem bírtam piros színt megjeleníteni. Minden drivere naprakész.
Biztosan kijelenthető, hogy valami gond van vagy a videokártyájával vagy a kijelzőjével, mert két ilyen gépet is vettünk egy időben, a másiknak szép színei/kontrasztja van, ez beállíthatatlan.Tudtok Ti esetleg ilyen gyakrabban jelentkező hibáról?
A gép még garanciális. Ki lehet erőszakolni Lenovotól helyszíni szervizbe szállítást majd javítás utáni visszaszállítást?
Köszönöm a válaszokat. -
Bunt
csendes tag
válasz
LamerGyuri #82837 üzenetére
Szia!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok! Nem az amazonról szeretném nyilván megvenni, csak hirtelen ezt a linket találtam!!!
A kérdésem az, hogy T420 szereti-e?
Tudom, hogy a meglévő 1333MHz mellett az is csak 1333MHz-en üzemelne, de ez nem zavarna, ha működbe... -
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen memória elmuzsikálna a meglévő 1333MHz-es 4GB RAM-om mellett T420-ban?
Köszönöm.
-
Bunt
csendes tag
válasz
donjohnson #82693 üzenetére
Próbáltam, nem segít. Igen sokan vagyunk az éterben, de épp ezért próbáltam olyan 40MHz-es sávot találni, ami "kevésbé" foglalt (13. csatorna és 40MHz alatta).
De mondom, ugyanott, ugyanakkor egy régi kommersz Asus Broadcom chipes régi wifi lazán jön stabilan min. kétszeres, de van, hogy 4x-es le és feltöltési sebességgel!!!
Lehet, hogy hardvergond?
Ti milyen drivert használtok 6205-höz?
Win7 eredeti 64 bites drivert tudnátok linkelni?15.17.0.1 Intel drivert használok most.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy miképpen lehetne javítani a helyzeten:
adott T420 Intel centrino advanced N 6205 gyári wifi kártya a laposban.
Egyszerűen nem bírok normális letöltési sebességet kicsiholni a T420-ból. 100/50Mbps digi net mellett a legjobb amit sikerült kihozni 30/20Mbps volt, de előbb mérve is 12/11Mbps volt csak.
A router tuti jó, ugyanott egy régi N-s asus broadcom chippel simán hozza a 60/40Mbs-t (6 éves gép!)a T420 300Mbs adatátviteli sebességet jelez az állapotnál, de mégis szar a sebesség wifin.
Próbáltam a system update által feltett driverrel, a legújabb inteles driverrel, mindig ez a helyzet.....
Van erre valami orvosság? Milyen drivert ajánlatok? Linket kérhetek?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged