- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz audi100td #43628 üzenetére
Sokáig Dell-eket használtam, abból is az üzleti szériát. Tényleg időigényesebb volt a BIOS beállítása, de koránsem tartottam logikátlannak. Sok lehetőség, igaz, de hasznosak is voltak. A TP BIOS sokkal egyszerűbb már elsőre is.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Melanor
tag
Olvastam olyat, hogy az akku kímélése érdekében az x61s-ben be lehet állítani, hogy csak ha lemerül bizonyos %-ra akkor kezdje el tölteni, ne csepptöltéssel tartsa mindig 100-on az akkut. Erre hol van mód?
Köszi
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Viszonylag új ThinkPad felhasználóként lenne egy kérdésem hozzátok. Mindig dokkolható gépeket használtam munkára és ez most is így van egy x61s személyében, viszont az elmúlt napokban okozott egy kis fejtörést. Nevezetesen, ha az x61s-t ráteszem a Thinkpad x6 ultrabase dokkolóra, akkor nyomkodhatom az elején a power gombot, de nem mindig kapcsol be. Már az sem világos, hogy hosszan, vagy röviden kellene nyomnom. Meg azt sem tudom, hogy mellette annak a kapcsolónak mi a jelentősége, mert eddig nem tűnt fel, hogy történne bármi is. (dellnél ha lezártra kapcsoltam, akkor fizikailag akadályozta a noti levételét)Légyszi világosítsatok föl, eddig Delleket használtam, ott minden elég egyértelmű volt.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Medion AKOYA S5612 (SU4100-3GB) újszerű, jól működik, HDD nélkül, 2-2,5 órás akkuval!
- Asus billentyűzet kerettel együtt.
- Lenovo 15 G2 ITL 15,6" FULL HD/i5-1135G7/DDR4 16Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/BT/Wifi/Win 11/1 Év Gari!
- HP probook 6460b i5 16GB RAM 500GB HDD WIN10pro hu
- Lenovo ThinkBook 15 IIL 15,6" 1080P/i5-10 Gen/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/Wifi/Win 11/1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest