- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charybdis
csendes tag
Headset miatt akkor perelhetnél, ha a headset gyártójának lenne egy olyan licence, amit el kell fogadnod a használat előtt, és abban az állna, hogy amennyiben nem fogadod el, akkor lépj kapcsolatba a telefonos céggel a pénzvisszafizetés ügyében.
Ha veszel egy autót, akkor ott sem kérheted vissza az ülés, autórádió, kormány, szélvédő stb. árát, mert nem volt külön licenc ezen összetevőkre vonatkozóan, amit ezen összetevők használata előtt külön el kellett volna fogadni.
Az Apple azért más dolog, mert ugyanaz a cég gyártja a szoftvert és a hardvert is, egy licenc van, azt vagy elfogadod, vagy nem.
Azonban az MS nem gyárt hardvert, ők más cég termékeihez adják a saját terméküket, és külön licenc vonatkozik a windowsra, és külön licence a hardverra. Ez a nagy különbség. Ha az MS is árulna gépet, akkor nem lenne csak jogos visszakérni a windows árát.
-
Charybdis
csendes tag
"A Lenovo igy adja a gepet es kesz. Kell vagy nem kell? Nem kotelezo Lenovot venni."
Ez igaz, csakhogy a Windows EULA kimondja, hogy amennyiben nem fogadod el a feltételeket, akkor visszatérítik a pénzt, de a Lenovo erre nem hajlandó.
Itt jogi vitáról van szó, nem szeretem-nemszeretem kérdésekről.
-
Charybdis
csendes tag
FreeBSD fejlesztő pert indított a Lenovo ellen a "Microsoft tax" miatt
Végre. Remélem a felperesnek adnak igazat. Vmi egész EU-ra kiterjedő döntés kéne, hogy nálunk is megszűnjön a Windows-adó.
-
Charybdis
csendes tag
Helló!
Hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam a hangfelvevő progit, majd beszéltem a Thinkpad T500-asomnak, és kiderült, hogy van benne mikrofon
De hol van?
A gond az, hogy a gép zúgását is nagyon szépen felveszi, így használhatatlan a felvétel. Most ezt tényleg nem gondolták végig, hogy a géphang is belemászik a felvételbe, vagy nálam nem jó valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest