- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charybdis
csendes tag
Headset miatt akkor perelhetnél, ha a headset gyártójának lenne egy olyan licence, amit el kell fogadnod a használat előtt, és abban az állna, hogy amennyiben nem fogadod el, akkor lépj kapcsolatba a telefonos céggel a pénzvisszafizetés ügyében.
Ha veszel egy autót, akkor ott sem kérheted vissza az ülés, autórádió, kormány, szélvédő stb. árát, mert nem volt külön licenc ezen összetevőkre vonatkozóan, amit ezen összetevők használata előtt külön el kellett volna fogadni.
Az Apple azért más dolog, mert ugyanaz a cég gyártja a szoftvert és a hardvert is, egy licenc van, azt vagy elfogadod, vagy nem.
Azonban az MS nem gyárt hardvert, ők más cég termékeihez adják a saját terméküket, és külön licenc vonatkozik a windowsra, és külön licence a hardverra. Ez a nagy különbség. Ha az MS is árulna gépet, akkor nem lenne csak jogos visszakérni a windows árát.
Vettem vízport, de nem tudom mit kell hozzáadni.
-
Charybdis
csendes tag
"A Lenovo igy adja a gepet es kesz. Kell vagy nem kell? Nem kotelezo Lenovot venni."
Ez igaz, csakhogy a Windows EULA kimondja, hogy amennyiben nem fogadod el a feltételeket, akkor visszatérítik a pénzt, de a Lenovo erre nem hajlandó.
Itt jogi vitáról van szó, nem szeretem-nemszeretem kérdésekről.
-
Charybdis
csendes tag
FreeBSD fejlesztő pert indított a Lenovo ellen a "Microsoft tax" miatt
Végre. Remélem a felperesnek adnak igazat. Vmi egész EU-ra kiterjedő döntés kéne, hogy nálunk is megszűnjön a Windows-adó.
[ Szerkesztve ]
-
Charybdis
csendes tag
Helló!
Hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam a hangfelvevő progit, majd beszéltem a Thinkpad T500-asomnak, és kiderült, hogy van benne mikrofon De hol van?
A gond az, hogy a gép zúgását is nagyon szépen felveszi, így használhatatlan a felvétel. Most ezt tényleg nem gondolták végig, hogy a géphang is belemászik a felvételbe, vagy nálam nem jó valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest