- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
attiati #47973 üzenetére
Product & Parts Detail -> ide a type number kell. A téged érdeklő rész majd a Parts Detail -> System service parts lesz.
Scarbantia közben jobbat is linkelt.
(Néha egy cseppet bonyolult a Lenovo-honlap.
)
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47954 üzenetére
Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Személy szerint TP párti vagyok. Amióta megvettem az első TP-em, nem nagyon tudok elszakadni. Nem találtam ennyire átgondolt és kiforrt termékvonalat egyik gyártó részéről sem. De ez csak az én véleményem. A TP-eknek tényleg nem a kijelző a fő erősségük (AFFS és IPS panellel szerelt gépeket leszámítva), viszont nem is az a cél. Hagyományos kijelzővel szerelt gépek között vannak sokkal szebbek, mint pl. a Dell, vagy a Sony.
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47952 üzenetére
Nem, arról váltottam.
Na azt panelnek lehet nevezni amit a Dell tesz a gépeibe. Már amelyikben ultrasharp van. Nem IPS, nem is AFFS, náluk olyan a sima LED-es panel amilyennek a TP-nél is lennie kell. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni
Alternatívának meg tényleg ott az AFFS.
-
Tikakukac
titán
válasz
attiati #47948 üzenetére
Konzumer és durva fényerő, hasonló használhatósággal... hát nem tudom, most ugye nekem az új gépekkel kell foglalkoznom, de nem nagyon emlékszek olyan konzumer gépekre, amik olcsók, nem estek szét ennyi idő alatt. Már maga a kategória is huzatos, most is alig van gép, konkrétan subnoti olcsóért most sincs, régen sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest