- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MC Pite #94156 üzenetére
TN lesz az de egyébként ezt kapásból megmondja bárki aki IPS/VA panelt látott. A tuti az akkor FRU. De tényleg aki egyszer már látott egy rendes kijelzőt ezt instant megmondja. Vagy akinek TN-es gépe van az is. Ezt nagyon nehéz benézni, 1-2 ritka esetet kivéve ezt tényleg böfögésre lehet eldönteni.
-
Frawly
veterán
válasz
MC Pite #94156 üzenetére
Legjobb szabad szemre megmondani, oldalról kell nézni, ha nagyon fakulnak és torzulnak a színek, vagy akár invertálódnak is, akkor TN panel, ha nem invertálódik, csak kicsit/nem fakul, esetleg kicsit lilás lesz, akkor az IPS panel. De úgy általában szemből nézve is könnyű megmondani, TN-en fakóbbak a színek azonos fényerőnél.
-
válasz
MC Pite #49996 üzenetére
Hehe, usb sebesség:
1 magos brazos (E240) 27/20,7 megával olvassa/írja a kis adata ssd-t usb-n (pedig még sata1-et is alig bírja kihajtani az A40en keresztül, és elég sovány butus kis déli híd van benne), addig az i5-ös vas (QM67-es pch) 24,4/16,3-at tud. Persze satán keresztül gondolom vagy kétszer annyit tud, de ez az usb kezelés azért bassza kicsit a csőrömet (merthogy ez a 32gb-os meghajtót gyors pendriveként használom). -
Chaser
legenda
válasz
MC Pite #49859 üzenetére
Én is sokat mozgatom a gépet, hdd-vel is régebben. Kikapcsoltam teljesen a rázkódásvédelmet sose volt gond. 1x sérült az új hdd-m amikor még rackben volt és lerántottam
Alapértelmezettként sztem pár perc után lekapcsol a hdd, nálam ultrabayben mindig úgy volt állítgatás nélkül.
-
Scalpel
senior tag
válasz
MC Pite #18732 üzenetére
Ajánlom a lenovo honlapjáról a Hardware Maintenance Manual for X100e and X120e.
Egyébként szerintem nyugodtan cseréld ki, ki fogja bírni. Pattant le már nekem T40-es billentyűzetről gomb, vissza, aztán csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest