- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Scooter #78683 üzenetére
A legfrissebb Linux Mint 17.2 MATE (még bővebben az újdonságokról itt) most annyiban jobban támogatja az Nvidia kártyákat, hogy váltáskor nem kell újraindítani a gépet.
MDM was given better support for NVIDIA Prime. On NVIDIA Optimus equipped computers, you can now switch between your Intel and your NVIDIA card with a simple log out. You no longer need to reboot.
Sajnos az ATI-ról nem szól a fáma.
-
-
-
-
spammer
veterán
válasz
Scooter #71005 üzenetére
Köszi, néztem a wikiben Thermal Sensors leírást, de az R61 pont nincs a listán.
Ilyen az én szerencsém. De azt legalább lehet tudni, hogy melyik a cpu.
-
solaris7
tag
válasz
Scooter #69862 üzenetére
Ugyanaz a hiba de azért köszi,mi lehet a gond
-
havri1
félisten
válasz
Scooter #68520 üzenetére
Ez biztosan kitolja az akksi élettartamát, ismerve a lithium akkumlátor tulajdonságait, pont ideális tartományban tartja.
Én a nem támogatott (van aki mosolyog a bajsza alatt amikor szóba hozom) oprendszer miatt nem tudom használni a power managert, mert pont ezt a szabályozást nem tudja 8még nem próbáltam, itt olvastam.)
Viszont kímélem az akksit. Csak akkor teszem bele, ha viszem magammal a notit, itthon akksi nélkül használom én is.
Eddig az évek során ez bejött, mai napig van 10 (!!!) éves akksim ami 42% elhasználódással működik még.
Asszony notijban 3 év alatt lett teljesen kuka a folyamatos használat mellett. Igaz ott nincs töltés szabályozás..
Van aki ezt mond, van aki azt, az én tapasztalataim ezt hozták, ha nem kell, nem használjam, tovább bírja.
(viszont 2-3 naponta használatban van természetesen, nem hónapokat áll)(#68521) Aggregátor: Attól függ, mennyiért..én biztosan lecserélném, mert bosszantana a tudat, hogy létezik olcsóé' bele nagyobb, és mégsem az van benne.
De szerintem az a 3mb cach nem oszt nem szoroz.. -
Francia91
veterán
válasz
Scooter #66897 üzenetére
Ezzel próbáld meg, T500-as HD3650-esét lehet ezzel húzni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged