Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lehella
senior tag
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Korábban HDD-t cseréltem, utána egy BIOS update kellett, mert nem támogatott HDD üzenetet kaptam mindig boot során, ez pár hónapja volt,aztán egyik napról a másikra jött ez az x-akta. Akkor segített egy ilyen resetelés, mert életre kelt a gép. Memóriák jók, meghajtottam memtesttel őket. Még kipróbálom ODD nélkül is, HDD nélkül nincs értelme tesztelni szerintem. Jelentkezem később, köszi a tippeket

- 

Dhampir
félisten
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Radeon alatt 720p-ben nem szaggatott, de 1080p-ben ritkán rövid beleszaggatásokat vettem észre.
Windows 7 Proffal használom, semmi gondom nincsen az operációs rendszerrel. Vista alatt viszont sajnos nem működött ilyen "gördülékenyen".
(#52043) dying_star
A legutóbbi Ubuntu LTS-kiadás nálam is szépen futott pendriveról.

- 

Francia91
veterán
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Semmi hajmeresztő nincs Win8 alatt, a telepítőket ki kell csomagoltatni a helyükre, de telepíteni nem. Aztán megkeresni, majd a Setup.exe-t Win7 kompatibilitási módban és Rendszergazdai jogokkal futtatni (ha nincs az adott driverből Win8-as verzió), és minden hardver/driver tökéletesen üzemel

- 

válasz

Dell XPS

üzenetére
						Fell sem pörög, pár hónapja lett elrakva backup célra a családban, azóta senki sem piszkálta.
Most külső házban sem, laposban sem mozdul meg, RIP. Már kibeleztem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Francia: én maradok a Win7-nél majd, megszerettem, bétától kezdve betonstabil és gyors volt.
A 8-cal még várok, a 8.1 már alakul, de még úgy érzem, fognak csiszolni, és nem áll szándékomban akaratomon kívül Win bétát tesztelni már
 - 

Francia91
veterán
válasz

Dell XPS

üzenetére
						YouTube 1080p picit akad, CPU-t jobban húzza (de csak a HD flash tartalmaknál), Intel-lel tökéletes az 1080p YouTube videók (4k-t kipróbáltam, azzal már egyik sem boldogul, akkor sem, ha nem Flash-ről, hanem H.264-ről van szó
 )
Ha sima .mkv filmet nézek ATI-val, alapjáraton megy a venti (1900 rpm, alig hallani), bár nem sokszor filmeztem még az ATI-vak, akkora kraft nem kellett filmhez (FHD-hez sem), hogy az Intel ne bírjon el vele
 - 

Chaser
legenda
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Zsanéron kívül mással nem találkoztam. NMB bill-t is lehet belerakni, ehhez még panasonic akkut se nehéz találni, szóval körítéssel sincsenek problémák. Ez meg az IPS T60 a kedvencem 15"-ban

szerkre: kizárt dolog mert nem tudom

Shatterstar: Pár hónapja még nem volt ennyire egyszerű mint mostanában az tény.
 - 

cadeyrn
aktív tag
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Régi céges T500am újonnan jött hozzám. Kibontás után bekapcsoltam, nulla hang. Megjön a kép, stb, mondom ha ilyen marad, szegény nc6120 eléggé megszégyenül mellette... olyan marad.
T400/T500, tök kuss, alulfeszelt procival a legmagasabb eddig 70 fok volt ( integrált CPU ), és még úgy is halk. - 

Dhampir
félisten
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Ebben e tekintetben nem fogsz csalódni, legalábbis a T500 esetében, sajnos a W500-ról nem rendelkezem tapasztalattal.
Ezek a használt és megkímélt állapotú üzleti gépek minőségileg fantasztikusak (nemcsak a ThinkPad, más komolyabb laptopot is ideértve). Nem érdemes gyenge consumereket vásárolni.
 - 

Dhampir
félisten
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Az első T500-on egy pixelhiba volt a kijelző alsó részén, de kicseréltük másikra, egyébként annak kissé dzsuvás volt a billentyűzetének köze. A második példány viszont kifogástalan.
Eredetileg W500/510-et vettem volna, de sehol nem volt elérhető áron. Munkához, néha filmsorozatok nézésére a T500 is megfelel, egész szép a kijelzője, persze egy fHD paneles, az Adobe RGB-t szinte lefedő W510-nek a nyomába sem ér.
A T500 hatalmas előnye, hogy zajtalan üzemmódban működik.
 - 

Francia91
veterán
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Lényegében csak a VGA-ban van különbség, ott is a RAM mennyiségében, de asszem, hogy a FireGL V5700 a HD3650-es chip alapjain nyugszik. Én csupán ennyi különbségért nem fizettem kb. 20k-val többet W500-ért (vehettem volna azt is), bár valakinek meg a több videomemória a fontosabb, én elvagyok a 256 Mb-tal

P9700-as CPU majd jövőre megy bele, akkor már Deutschland-ban fogok élni, itthon még a RAM bővítést lépem meg, WWAN/GPS modemet már vettem bele, FPR-es palmrest-et is, tárhely egyenlőre elég
 - 

Francia91
veterán
válasz

Dell XPS

üzenetére
						Eddig nem voltak vele problémák

Én meg feltuningoltam FPR-es palmrest-tel, a közeljövőben meg bővítek 8 Gb memóriára - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 )