Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic

- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

wesaaa

üzenetére
						gondolom a pc-s hangkártyád tud többcsatornás térhatású hangzást, ezért lehet állítgatni, hogy melyik aljzaton mi menjen ki (jobb első/bal első, jobb hátsó/bal hátsó, center/mély, stb.)
a notiban szerintem csak kétcsatornás rendszer van (jobb/bal) ezért nem tudod állítgatni.
 - 

Tikakukac
titán
válasz

wesaaa

üzenetére
						Na ácsi. Te itt fizikai átalakítást akarsz végezni egy programmal? Meleg van, de reménykedem, csak engem csapott meg egy kicsit.
Nem, nem fogod tudni megcsinálni, az egyik mikrofon bement a másik hang kimenet. Ezt nem lehet csak úgy cserélgetni.
Extra: mitől lenne nagyobb a hangzás? Nekem van 2 audio kimenetem gyárilag, plusz a mikrofon, de ettől még nem lett nagyon a hangzás, csak tudunk rendes fülessel átalakítós butulás nélkül is filmezni.
 - 

Tikakukac
titán
válasz

wesaaa

üzenetére
						Ha GMA950 van benne akkor van egy rossz hírem: maximum 10fps-ed lesz.
Sejtéseim szerint pedig a videókat a proci dolgozza ennél a karinál. Megnéztem és tényleg, itt a videochip nem fog encode-olni. Van valami progi húzásra, azzal talán menni fog, de ha tényleg ez a kari van benne akkor nyögés van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
 - Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest