- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezekben igazad van, fizikai kiosztás szintjén nincs rajta í. Ezt én is így akartam írni, de félreérthető lett. Arra akartam utalni, hogy akinek ilyen billentyűzete van, az tud vele í-t gépelni. De lehet nem jött át: én sem ajánlom ANSI billentyűzet beszerzését. Nem csak a hosszú í miatt, hanem az ű is túl messze van a 2. sor jobb szélén, ahol lehetetlen gépírástartásban elérnie a jobb kisujjnak, emiatt nem felel meg a magyar gépírásszabványnak sem.
Abban viszont megnyugodhatsz, hogy bizony van olyan noti, amelyiknek van magyar ANSI billentyűzete. Tisztában vagyok vele, hogy az ANSI amerikai szabvány, írtam is, hogy maga az ANSI billetnyűzet is az amcsiknál népszerű, de volt idő, mikor M.o.-n is volt némi elterjedtsége. A jelenlegi táborát nem ismerem, feltehetőleg elhanyagolható. Az oka feltehetően az, hogy az adott gyártó fizikilag csak kiosztást gyárt, max. csak a billentyűket gyártják regionálisan helyi karakterekkel. Nagyon merem remélni, hogy ma már nem sok olyan notigyártó van, ami aki európai régióban ANSI keyboarddal spílerkedne, az azért szánalmas lenne 2018-ban. De egy régi szériás TP-nál a fene tudja létezett-e magyar ANSI változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Blu-ray lejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-55
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- LENOVO Yoga Pro 7 14IMH9 83E2003AHV(14,5" 3k Touch/Core Ultra 5/32GB/1024GB SSD 5 év garancia! ÚJ
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő