Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is vitatkozásból meg kötözködésből írom, amit.
A Vulkanra nem kell patchelni a játékot, mert a DXVK pont arra való, hogy a DirectX-es hívásokat, shadereket szoftveres úton alakítják át Vulkanra, nem kell a játékot natívban a fejlesztőnek átkonvertálni. Ez sokkal kisebb overheaddel jár, mint a szoftveres DirectX, meg OpenGL-es emuláció.
Azt nem írtam, hogy az X220-tól ezeket elvárom. Pont azt akarom kifejezni, hogy nem várható el tőle, és emiatt lehet csereok, ha valakinek szüksége van erre. Annak ellenére, hogy a teljesítménye a legtöbb alap dologban még ma is megfelelő i5-i7-es procival, 8-16 GB RAM-mal, és ez még nem változik még pár évig.
Az X3100-at sem akartam ócsárolni. Tudom mit tud, volt nekem is. Nagy elvárásom nem volt vele szemben, csak anno kipróbáltam játékfronton mit tud. Nagyon keveset, játékra lényegében használhatatlan. A legalább régebbi játékokra érdemben használható első IGP az az 1. generációs Core i-kkel érkezett, és azóta folyamatosan fejlődik generációról generációra. Egy 3-6. genes Intel IGP-vel azért kellemesen el lehet kocagamer szinten játszogatni alacsonyabb felbontáson, meg ha nem a legújabb játékcímeket és legnagyobb grafikai részletességet erőlteti valaki. Az el lehet játszanit úgy értem, hogy min. 20-30 fps megvan, és nem szaggat, de ilyen konstans 60-100 fps-ről ezeknél sem szabad álmodni, ahhoz dedikált GPU kell. Az IGP nem játszani való, de ha nem olyan friss játékokkal próbálja valaki, szódával pótmegoldásnak el lehet rajta marhulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
- Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest