- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
bluekoli #89550 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is, de egy 2540-essel. Turbo nélkül elveszik a sebesség. Ha böngészésre behúzom a turbót ami éppen az oldaltöltésnek / rendszernek ad egy kis löketet akkor mindjárt jobb a dolog. Persze a turboval vigyázni kell, csak átlagos dolgoknál kapcsolom be, teljesítménynél ki van véve.
Múltkor volt alkalmam egy U procit kipróbálni... hát nem igazán akarom, hogy a jövőbeli gépem egy megcsonkított vas legyen a fogyasztást elősegítve. IGP-ben egyébként az újabb procik jobbak, de ez a sandy szerintem még mindig rendben van és nem érdemes cserélni.
Egyébként valaki tudja, hogy most a nem túl jó U-s proci felhozatal mellett lesz valami normális is? Nincs velük sok tapasztalatom, de amit eddig láttam az nekem elég lassúnak nézett ki.
Ami még nagyon durva volt mostanában nálam (hátha más is belefutott már) az a hardveres korlát egészen 30%-ig. Ekkora processzorteljesítmény mellett majdnem használhatatlan volt a gép. Ezt jellemzően melegedésnél csinálta, újrapasztázás megoldotta a problémát, most már nem az alja forró hanem a tényleges hűtésrendszer és a kivezető nyíláson távozik a meleg.
-
Francia91
veterán
válasz
bluekoli #89550 üzenetére
Így van. Nekem a HP 8560W-ben szintén 2520M Core i5 van. A minap jött hozzám egy új Acer gép telepítésre valami 5-ös generációs i5U procival, Aida64-gyel néztem CPU Queent és még pár benchmarkot, az én 2. generációs i5-ösöm majdnem a dupláját hozta pontszámban. Aztán kiíváncsiságból ráeresztetttem egy videokonvertálást. Ugyanaz a videó, ugyanaz a program. Az enyém 18 perccel hamarabb végzett az átalakítással. Igaz, hogy ez 85 fokon ment, az Acer U-s procija meg 65 fokon, de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest