- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Dare2Live #89306 üzenetére
2 másik notimárka után meg 2 fényképező után tudom, hogy mindegy mennyit kapsz kint, itthon 1 éved lesz belőle. Ezt leinformáltam. 4 év garis Nikon gépekre is 1-et kapsz, lobogtathatsz te bármilyen papírt. Papír nélkül meg semmit, mindegy mennyit ír a web.
Bluesummers: Én egyszer 3 hónapig árultam recovery készletet 3k-ért. Nem nagyon van arra akkora kereslet
-
válasz
Dare2Live #89306 üzenetére
Ha 3 évvel vettél garis US gépet az durva. Én 95%-ban mindig 1 éveseket láttam.
Sokkal egyszerűbb felhívnod IBM Hungary Kft.-t és ott megkérdezni kompetens embert mint itt-ott félmondatokból informálódnod :S
Továbbá jótanács ... S/N számot ne adj senkinek ki a kezedből. SENKINEK. Simán berendelnek rá Recovery lemezeket például azt el lesz adva jó áron. Utána meg ha Neked kellene, megmondják, hogy sorry, de elhasználtad ezt az opciót.http://shop.lenovo.com/hu/hu/services-warranty/
szerviz@hu.ibm.com
+3613825720
+3613825716
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest