- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra
üzenetére
nincsen problémám. ha úgy tetszik vehetitek bóknak is, hogy akadékoskodom. eddig nem egyszer előfordult, hogy valami értetlenséget tapasztaltam, beírtam ide a TP totyikba és logikus magyarázatot kaptam rá. csak nem mindig jön össze elsőre, ezért vagyok kitartó.
amint mondtam nekem eddig rejtély miért pöcök. azért boncolgattam ennyire állhatatosan, mert reméltem kiderül hogy (számomra) több van mögötte, van valami extra fícsör amiről fingom sincs, kávét főz vagy ilyesmi.
nem fikázás volt a cél, hisz ha megnézed én kaptam azt, hogy "elárulom: SZAR" a tapi. mondhatjuk, hogy ezen felbátorodva a mindenki által hangoztatott "ezerszer jobb" megállapítást hipotézisként értelmeztem, és ehhez kerestem bizonyítást. részemről inkább a kontra részhez tudtam objektíven hozzátenni, ezt le is írtam.
ilyen esetekben jól jön, ha az ember kicsit offenzív, jobbak a válaszok. jelen esetben legnagyobb sajnálatomra csak odáig jutottam el, hogy szereznem kell egy jól beállított xorg.conf-ot, hátha tényleg csak nálam erőlködős. hinni nem hiszek benne hogy lényegi változás lesz, de biztosan kipróbálom. vagy lehet felnyomom a wines T43-on a csúszkát, és megnézem ott milyen a feeling.
ez a végeredmény végülis kielégítő volt információs szempontból, számomra az általános következtetés mindent összevetve az, hogy leginkább az dönt, mihez szoksz hozzá. ezt már nem akartam így leírni akkor, mert adott esetben szükségtelen további pingpong lett volna a vége ezt a megállapítást cáfoló személyes tapasztalatok ismertetésével.
ma ilyen tudományos hangulatom van.
más: tud valaki ultrabay (tudom, nem az) modot az X301-hez, hogy 2,5" lemez beleférjen? ahogy néztem a robbantott ábrákat a csati jó helyen van, az intel SSD is pont 7 mili, szóval elvileg elég lenne egy UB drive keret meggyalulása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest