Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
qnadam
üzenetére
Kértél róla pöcsétes papírt amit hivatalos szerviz aláírt? Ha nem, akkor azért annyira ne legyél nyugodt
Életben nem hallottam olyat, hogy szerviz azt mondja cseréld koma, mert az úgy megy
mindenesetre eredeti panelt megtartanám. Gar bővítés sztem nem feltétlen éri meg, bár ártól függ amúgy.Tikakukac Egyre gondoltunk

-
Tikakukac
titán
válasz
qnadam
üzenetére
Nem mondom, hogy ha megkérdezel 2 másik szervizt akkor nem mondanak mást...de mondom.
Samsung, Dell, HP. Ezekről konkrétan vannak felvételek és emailek is, hogy 2 szerviznek felrakva ugyanazt a kérdést, hogy milyen garit mi von meg és miért teljesen mást válaszolnak. Tudok olyat, ahol 2 héten belül 3 ember 3 más infót adott le.
Szóval nyugtával a napot, írásos pecsétes papírt kérj ki, ha megvan utána van esélyed lobogtatni. Addig meg marad a remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Életben nem hallottam olyat, hogy szerviz azt mondja cseréld koma, mert az úgy megy
mindenesetre eredeti panelt megtartanám. Gar bővítés sztem nem feltétlen éri meg, bár ártól függ amúgy.