- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #63480 üzenetére
a régi dolgok reklám [link]
Sajnos van igazság abban, hogy régen sokkal tartósabb és jobb minőségű termékek voltak. Persze az emlékek is szépítenek, például ma már lehet meg sem ennék sok mindent, amit gyerekként szerettem.A T61-em most kapott 2x4GB-ot, egyik fórumtárs szerencsére egészen jó áron adott túl rajtuk. Így már az eclipse, böngészők, szimulátorok mellett is reszponzív marad a gép. 4GB már kevés volt hozzá. Pár hete meg egy kis cpu upgradet ejtettem meg (T7300 -> T8400), bár ott inkább a hirtelen felindulás volt az ok, amikor 3-4 órán át tartott lefordítani az egyik projektet windows alatt. (Persze ez 8 magos gépen is több mint 1 óra, szóval nem is olyan rossz... ). Gondolkodtam már azon, hogy esetleg az újabb generációból válasszak egy notit, de igazából a teljesítmény még megfelelő (az extrém kivételeknél meg egy i5-ös sem annyival jobb) és megkedveltem ezeket a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest