Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Francia91
üzenetére
Az olajozással még a bicikliláncról van egy abbéli elég roszz tapasztalatom, hogyaztmondja: amilyen könnyen befolyik, ugyanolyan könnyen ki is folyik, tehát tartós megoldás csak olajadagolós/önkenős (pl sebességváltó) rendszerben lehet értelme. Én a zsírokat preferálom, ahol Mg-ötvözettel érintkezhet, Li-menteset, ahol már érzékelhető kopás van jelen, oda pedig grafittal dúsítottat, tehát ventillátortengelyre is ilyent tettem, amikor kentem, illetve másnak is ezt ajánlanám!
(Bickili: vannak olyan sprék, amik kifújva habzanak, kúsznak, nedvesítenek, majd 1-2 perc alatt elpárolog belőlük az oldószer, ami után sűrű kenőanyagként viselkednek, a kezemről is alig bírom lemosni, láncra csak ilyent használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest