- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zomatt
üzenetére
mitulabattyi leírta a type és serial-os dolgot, azt átírják. Ha előfordulna, hogy elfelejtik akkor szólj érte a helyszínen miután kipróbáltad és megcsinálják.
Ha már így alakult szerintem cseréltesd...bár murphi törvénye és az ördög sem alszik. Vagyis egy hibás darabba bármikor bele lehet futni, de ez még nem feltétlen minősíti a lenovo-t.
A fórumon ha visszaolvasol akkor többen panaszkodnak a 20-as széria Seagate lemezeire, hogy ilyeneket produkálnak..Ennek fontosságát megítélni nem tudom...
Én 5 éve használtam/használok egy consumer Albacomp-ot és már lassú volt. Az sem volt rossz, de amióta megvan a T61, érzem a különbséget és nem csak placebo...
-
válasz
zomatt
üzenetére
cseréltesd ki mindenképp! legyél a szervízben határozott és ne feledkezz meg róla, hogy pár napja még rossz volt. cseréljék ki és kész. a lenovonak ez úgyis csak egy filléres mutatvány.
egyébként nekem is szokott ciripelni az x200t-m, amig a töltőn van. ha kihúzom megszűnik. ez gondolom nem usb-s vagy vga-s gond. egyébként minden rendben a géppel. majd ha kezd lejárni a 3 éves gari én is bejelentkezek egy alaplap cserére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Final Fantasy VII Rebirth PC technikai teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330
- MSI Stealth 14 AI Studio 3K OLED, Core Ultra 7, RTX 4060, 32GB DDR5, 3 év Garancia!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- TUF FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 1tb magyar vbill gar
- Gigabyte A18 3VHK3HUC94SD (Egyszer beüzemelt)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)