Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
válasz
plus44
üzenetére
Ez a hirdetes felejtos sztem. Egy reszt az ara mas reszt mar nov vege ota nem frissitette a hirdetest az illeto.
Ha jol tudom akkor affs-t csak olyan gepbe lehet atrakni egy az egyben ami nem ledes. A keret vagy a vezerlo miatt. Tehat olyat nezzel ha mindenkeppen affs-t akarsz ami sima lcd.
Novics kollega is ilyesmin torte a fejet aztan meggondolta magat
Az a 20-30e plusz csak hogy kicsereld a kijelzot nem keves, es abban biztos lehetsz hogy esetleges eladasnal nem nagyon szamoltathatod fel erteknovelo tenyezokent. Plane ha evek mulve adod csak el remelhetoleg 
Nekem is x200s van, az 1080p nem mindig jelent gondot. volt ami siman ment volt ami szaggatott, de nem nyultam semmilyen tweakhez hogy jobb legyen szoval lehetseges hogy nemi szoftveres kukazas utan talalsz ra megoldast. RAM es ssd bovites sose lehet problema
En ennyit tudtam segiteni, majd az utanam jovok esetleg kijavitanak/hozzatesznek -
Gondwana
addikt
válasz
plus44
üzenetére
A LED-es kijelző miatt azt az X200s-t nem tudod AFFS-esíteni egyszerűen = olcsón, hanem kell hozzá a panelen kívül új szalagkábel (40pin vs. 20pin) és új inverter is (ebben csak LED-board van, amin a visszajelző fények vannak). (Tapasztalat, nekem is ez mind kellett az X201-hez)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sorozatok
- Path of Exile (ARPG)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- A szaúdiaknál keres újabb befektetőket az Intel
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a 20-30e plusz csak hogy kicsereld a kijelzot nem keves, es abban biztos lehetsz hogy esetleges eladasnal nem nagyon szamoltathatod fel erteknovelo tenyezokent. Plane ha evek mulve adod csak el remelhetoleg