-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidope
csendes tag
válasz
audi100td
üzenetére
de jo volt a nemet link - es meg egyszer koszi! bar annal megint eselyes lett volna egy instant halal (nvidia), viszont mire berendeltem volna elfogyott a keszletuk. vmiert a sors beragott ram, mert csupa ilyen majdnem-helyzet (kb 5), telefonon: "persze megjavitjuk", majd par perc mulva sms "nem vallaljuk", vagy ember vateran par percel mielott raboknek, vissza vonja ajanlatat mert "rajottem, hogy szeretem es nem akarom eladni" es hasonlok..szoval leirhatatlanul felemelo lesz a pillanat ha egyszer ujra megtellik elettel a dragasagom

-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
audi100td
üzenetére
A nagy (15.4) T61-nek is ott van az audio ki-be, és ez nem T500 lap mert ebben vízszintesen van a bal USB. A T/W500-nak függőlegesen van mind a 3 USB-je a bal oldalon. Az alaplapon egyébként DDR2 foglalatok vannak, szóval megállja a helyét a kép alapján (lehet) T61p alaplap.
Viszont:
A ThinkWiki szerint nincsen ATI-s T61/T61P
A Lenovo oldal szerint sincsen ATI T61/T61P
Az előbbi oldal nem tévedhetetlen, sőt szoktak írtó nagy baromságokat írni, ám a hivatalos oldal sosem téved.
A képen Radeon GPU van, szóval most már végleg nem értem...
Ha FireGL GPU lenne, azt mondanám, hogy elbaszta és T60P alaplap, ha Quadro GPU lenne akkor azt mondanám oké, ez jó lesz... de így... passzolom. FRU számot kérjél tőle davidope! -
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Első körben nem lenne egyszerűbb megpróbálkozni a régebbi bios-szal? Felrakod, ha be lehet lőni 2000 rpm alattira ok, ha nem mehet vissza újabb. Ha pedig ventiszabályzás ok lenne úgy és megnézed minden rendben megy, kb 1 ft-ot se kéne költened az egészre. Ha nem jön be, akkor meg lehet agyalgatni újabb ventin vagy szabályzón. Ami még az én ötletem lett volna, megnézni mit művel mondjuk 5V-on a venti és usb-re rákötni, akár belső megoldással. Lehet kíváncsiságból meg is nézem majd mennyit megy úgy.
szerk: psyho85 : Kellett neked olyan szép cikket írni a T42-ről
Egyből láttam ez valami olyasmi ami nekem kell. Kár hogy a T60-on nem hagyták meg azt a touchpad designt meg vezérlő gombsort, azok jobban bejöttek. Na de hát valamit valamiért, ennyi még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- Razer Blade 16 (2025), 16" 2K OLED, Ryzen AI 9 365, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 5070
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest