Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser
legenda
válasz

franc0

üzenetére
						Nehogy feladd, meg lehet oldani biztos, csak idő kérdése
 Amúgy rohadtul nem értem, egy osd-t minek kell így túlbonyolítani. De ahogy elnézem itt azért nem csak szimplán osd-t takar a dolog, hanem szorosan együttműködik a powermanagerrel. Pl beállítható képernyő kikapcsolás v más funkció, touchpadnál is minden variáció, BT/wifi szintén, szóval megéri vele pöcsölni ha reménytelennek tűnik is. De pl fényerő, hangerő kijelzés, wifi ki/bekapcs azért működhetne hókuszpókusz nélkül is egy egyszerű sw installal.audi100td: Nem tetszik figyelni
 System update power manager frissítés után van osd mindenütt. Mindent a lenovotól szedtem, kivéve az audiohoz szükséges MS uac file-t, amit lenovonál nem találtam pedig anélkül az audio driver nem elég. Hotkey magában nem működik, telepít mindent, kipipál, de nem működik. A letöltött fájlok 95%-a indul indítás után nálam, nem kell a kicsomagolt fájlokkal külön vacakolni. Persze nem mindent szedtem le, ahogy elnéztem csak kb 3x annyi cucc van fenn mint ami ténylegesen szükséges. Viszont most nézem, már nem működik a powerplay, csak max órajeleken megy a vga az újabb power manager mellett. Sztem nem tévedek nagyot, hogy a vga driver eldobás szoros összefüggésben van vagy ccc-vel, vagy power managerrel, vagy mind2vel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amúgy rohadtul nem értem, egy osd-t minek kell így túlbonyolítani. De ahogy elnézem itt azért nem csak szimplán osd-t takar a dolog, hanem szorosan együttműködik a powermanagerrel. Pl beállítható képernyő kikapcsolás v más funkció, touchpadnál is minden variáció, BT/wifi szintén, szóval megéri vele pöcsölni ha reménytelennek tűnik is. De pl fényerő, hangerő kijelzés, wifi ki/bekapcs azért működhetne hókuszpókusz nélkül is egy egyszerű sw installal.
 System update power manager frissítés után van osd mindenütt. Mindent a lenovotól szedtem, kivéve az audiohoz szükséges MS uac file-t, amit lenovonál nem találtam pedig anélkül az audio driver nem elég. Hotkey magában nem működik, telepít mindent, kipipál, de nem működik. A letöltött fájlok 95%-a indul indítás után nálam, nem kell a kicsomagolt fájlokkal külön vacakolni. Persze nem mindent szedtem le, ahogy elnéztem csak kb 3x annyi cucc van fenn mint ami ténylegesen szükséges. Viszont most nézem, már nem működik a powerplay, csak max órajeleken megy a vga az újabb power manager mellett. Sztem nem tévedek nagyot, hogy a vga driver eldobás szoros összefüggésben van vagy ccc-vel, vagy power managerrel, vagy mind2vel.