Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz franc0 #22940 üzenetére

Nehogy feladd, meg lehet oldani biztos, csak idő kérdése:D Amúgy rohadtul nem értem, egy osd-t minek kell így túlbonyolítani. De ahogy elnézem itt azért nem csak szimplán osd-t takar a dolog, hanem szorosan együttműködik a powermanagerrel. Pl beállítható képernyő kikapcsolás v más funkció, touchpadnál is minden variáció, BT/wifi szintén, szóval megéri vele pöcsölni ha reménytelennek tűnik is. De pl fényerő, hangerő kijelzés, wifi ki/bekapcs azért működhetne hókuszpókusz nélkül is egy egyszerű sw installal.

audi100td: Nem tetszik figyelni :P System update power manager frissítés után van osd mindenütt. Mindent a lenovotól szedtem, kivéve az audiohoz szükséges MS uac file-t, amit lenovonál nem találtam pedig anélkül az audio driver nem elég. Hotkey magában nem működik, telepít mindent, kipipál, de nem működik. A letöltött fájlok 95%-a indul indítás után nálam, nem kell a kicsomagolt fájlokkal külön vacakolni. Persze nem mindent szedtem le, ahogy elnéztem csak kb 3x annyi cucc van fenn mint ami ténylegesen szükséges. Viszont most nézem, már nem működik a powerplay, csak max órajeleken megy a vga az újabb power manager mellett. Sztem nem tévedek nagyot, hogy a vga driver eldobás szoros összefüggésben van vagy ccc-vel, vagy power managerrel, vagy mind2vel.

Új hozzászólás Aktív témák