- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
válasz
üzenetére
Gyárilag nekem 5400as Fujitsu winchester volt a gépben, a mostani x25m pedig nem vagyok biztos benne, hogy kevésbé melegszik annál. Kint a szabadban a fekete szín miatt eleve szívja magába a meleget, de érezhetően melegebb az SSD-nél a csuklótámasz - régen hasonló körülmények közt (illetve inkább árnyékban) picivel 50+ fokos volt, sajnos konkrét értékeket ebből az SSDből nem lehet kiolvasni.
Ugyanakkor az SSD-t biztos nem kell annyira félteni a melegebb környezettől se.Amúgy akik linuxot és SSD-t használnak azoktól kérdezném, hogy a trim funkció meg van már oldva bennük, vagy ez még mindig nem működik automatikusan úgy, mint a win alól?
-
ro_bert17
őstag
válasz
üzenetére
Köszi a választ.
Engem már elég régóta bosszant ez a jelenség. Csak még azt nem tudtam elfogadtatni magammal, hogy ez így normális. 25 fokos szobában folyamatosan megy a ventillátor. Annyira dolgozik, hogy a rossz hallásom ellenére is megkönnyebülés amikor lekapcsolom. Főleg ha kicsit meg is dolgoztatom.
A múltkor egyeztettem telefonon az egyik szervizzel. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Szerintük a 40-50 fok proci, és az 50-60 fok deszka hőmérséklet teljesen normális. Ölben már rég nem használom.
Na mindegy. Köszi a választ mégegyszer. Majd beviszem a gépet szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple TV+
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Adobe Photoshop
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest