-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
válasz
audi100td #16137 üzenetére
A zaj nem volt az a zaj a T61-nél se ami elviselhetetlen lett volna, sőt, pedig zavarni szokott de valahogy itt hozzá szoktam a ventilátor duruzsolásához.. hardver igényt belinkeltem az előbb is és itt van most is... (megint megjegyzem ,h photoshop-ot és premier pro-t is szíves használnék majd rajta..
)
nincs egy összehasonlító táblázat az inteles és nVidia-s vga-król, mert én csak ezt találtam, de ebben pont nincs a két termék
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest