- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
totron
üzenetére
Kívülről neoprén tok, a notebook kijelző és billentyűzet között egy méretre kivágott vékony mikroszálas kendő van nálam. Olyan, mint az új, pedig hurcolom hátizsákban is.
Én kényes vagyok az ilyenekre, nekem bőven megéri azt a minimális plusz törődést, és máris nem hímestojás a gép.
-
válasz
totron
üzenetére
@totron
Köszi a gyors választ! De b@szki nemár, hogy egy hordozásra teremtett cuccot ne lehessen hordozni ? Oké, leejteni nem ér, de hogy rendes párnázott tokba, táskába nem lehet ide-oda vinni ?
S igen ezzel, hogy a mostanában a kijelző kábelt rágőzölik a kijelzőre , amit lehetetlen otthoni körülmények között javítani már találkoztam. S annyira, de annyira fel tud b@szni az ilyen szerelhetetlen, dobjuk el hozzáállás !!
@zsolti75
Köszi neked is ! A linkelt kolléga hivatalos Tp szervizes, így esetleg tud segíteni ? Fölöslegesen nem zargatnám!
A használtlaptopos bolt meg két év garit adott rá, szóval velük vissza lehet boltolni, de ez tényleg csak az utolsó lehetőség, mert nem tűnnek fel ilyen gépek naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest