- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
zsolti75
üzenetére
Igen, itt szoktam csekkolni a paramétereket, a szubjektív ill mért infókat meg a notebookcheck tesztjeiben.
Amiről semmi infót nem találtam, melyek a low power kijelzők, illetve azokról van 9összehasonlítü cikk, de csak a 30 pinesekről. Érintősben semi infó a fogyasztásról
Hajlok efelé a kijelző felém, de még mindig ott van a 400 nit vs 300 nit, kell-e ekkora fényerő a gyakorlatban, illetve megérs kb 16 ezressel többet (1600 Ft/nit...
)Illetve a WQHD és 500nit, de nem touchos és fényes kijelző milyen lehet a gyakorlatban. Nekem egyetlen tapasztalatom, hogy a t410s 300nites és 16:10-es kijelzője után a t420s megcsonkított 16:9 és 250 nit kijelzője megdöbbentően nagy visszalépésnek számított. Egyedül az egy szem usb3.0 miatt maradt meg, mert akkor mér voltak külső hdd-k, és ilyen gyors pendrájvjaim. ezért lennék kíváncsi valós tapasztalatokra itt.
igaz ragasztani kell majd. - erről tudnál bővebb infót? Azt olvastam a t480s még csavaros, a 490-tp ragasztott. Azok a tartó panelek, amit az eredeti kérdésemben linkeltem kellenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)