Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Tikakukac #119460 üzenetére

Te önmagad cáfolata vagy... Neked itt mindennel is tapasztalatod van... Csak éppen messze nem vagy már hiteles.

Nekem semmit nem kell amúgy cáfolnom. Megteszi helyettem az a számos review ami netszerte elérhető...nézhető, olvasható. Csak ismétlés lenne minden amit leírok.

Én is végignéztem egy rakás ilyet és surprise! semmi nem ért váratlanul mikor kezembe fogtam a gépet... Tudtam mit választottam. Sőt ezen a szűk fórumon kívül is vannak elégedett Thinkpad használók. Akik meg nem azok, másik brandet választanak... De nem megyünk oda a Dell topikba vagy HP-ba, miközben Thinkpad vér csörgedezik az ereinkben, hogy az mekkora hulladék... mert nem igaz... Csak éppen a szubjektív feltételrendszernek nem felel meg... Neked nagyon sok dolog nem felel meg... és több generáció esetén, évek múlásával sem. Akkor itt szerintem nem a víz a hülye kiskacsa...

Zárójelben...én legalább javasoltam neki egy objektív mércét...még előtted...
    hogy tapasztaljon személyesen, és kvázi nekem sem kell elhinnie. Higgyen a saját szemének és kezének...

Új hozzászólás Aktív témák