- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #119486 üzenetére
Te önmagad cáfolata vagy... Neked itt mindennel is tapasztalatod van... Csak éppen messze nem vagy már hiteles.
Mondja ezt az az ember aki? Mert én mondjuk a mai napig előkaparom a kis szignómmal a tesztjeimet te pedig? Ja, nem, te nem.Nekem semmit nem kell amúgy cáfolnom. Megteszi helyettem az a számos review ami netszerte elérhető...nézhető, olvasható. Csak ismétlés lenne minden amit leírok.
Az öreg Google ütőkártya. Tudnál egyet linkelni amiről épp szó van? Köszi!Én is végignéztem egy rakás ilyet és surprise! semmi nem ért váratlanul mikor kezembe fogtam a gépet... Tudtam mit választottam. Sőt ezen a szűk fórumon kívül is vannak elégedett Thinkpad használók. Akik meg nem azok, másik brandet választanak...
Király. Ezt jó hallani.
De nem megyünk oda a Dell topikba vagy HP-ba, miközben Thinkpad vér csörgedezik az ereinkben, hogy az mekkora hulladék... mert nem igaz...
Mármint fanboyként? Nem úgy valóban nem. Mennyi ThinkPad és ehhez tartozó cucc van most nálad? Felteszem a T60 soromat (amiért nagyon sokan állnak sorba, szóval nem 1024-es 14"-osok), hogy kevesebb mint nálam. Akkor ennyit a vérről.
Örülök neki ha nem igaz, címet és időt adj, viszünk tolómérőt és megnézzük. Ha én nyerek egy W701DS-t kérek. KösziCsak éppen a szubjektív feltételrendszernek nem felel meg... Neked nagyon sok dolog nem felel meg... és több generáció esetén, évek múlásával sem. Akkor itt szerintem nem a víz a hülye kiskacsa...
Szerintem neked a szubjektív szó az nem nagyon van meg
Szóval a meghajlás és csavarodás egyébként egy tökéletesen objektív dolog, van rá teljes mérési metódus, kiszámítási mód, amit csak akarsz. Sőt, ezzel kapcsolatban NYÁK szinten deklarálva is vannak az értékek.
Ha sorozatban ólomkacsát gyártasz, akkor ne a vizet hibáztasd, mert elsüllyednek. De ismét lehet cáfolni, hogy amiket írtam sorban, az nem igaz és nem trend.Zárójelben...én legalább javasoltam neki egy objektív mércét...még előtted...
hogy tapasztaljon személyesen, és kvázi nekem sem kell elhinnie. Higgyen a saját szemének és kezének...
Na, akkor egy rugón vagyunk, van egy objektív mérce az akkor nálad, nálam is egyforma, mert egyformának kell lennie, ergo menjen és nézze meg ő is, hogy bakker 3 embernél is ugyanaz. Nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest