- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Nekem sosem esett kézre a terminálozás, pedig a régebbi TP-ken imádok gépelni amikor csak lehetőségem van rá. Olyan alap dolgokat megoldok terminálban mint mondjuk a frissítés, csomagtelepítés és társai, de például egy swap fájl kreálásához már ki kell puskáznom a parancsot. Hiába értem, hogy melyik része mire való és mit kell esetleg módosítanom a saját esetemben, fejből nem megy.
Mondjuk én 12 évesen ismerkedtem meg a Linux világával, és mivel akkor még internet nem létezett (számomra), így maradt a tanuld magad megoldás. Mondjuk ez utóbbi most sem változott, inkább százszor teszem tönkre a rendszert minthogy még egyszer Linuxos közösséghez forduljak bármi miatt is. Ennek ellenére a nyugdíjas T61-em például csak a Linux miatt használható még ma is (míg a GPU halál el nem választ), a T500-ra is az került, mivel sokkal könnyebb volt átszoktatnom erre a családot mint a Windows 10-re, az X230T pedig pont most kapott egy Mintet a Windows 11 mellé. Illetve most, hogy van már Proton, valószínűleg az asztali gép is kapni fog egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest