Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #108909 üzenetére

Talán jobb is, ha nem látok mögé. Eddig egyébként (más gyártóknál) nem volt gond, ha valami hibát jelentettem, némi hülyének nézés/lerázási kísérlet után mikor szakemberhez került a dolog általában javítás lett a vége. Itt ennél az esetnél bevallom, a kapcsolatfelvételnél már sikerült elakadnom.

(#108910) vicze1: Sajnos nem, próbáltam. Pedig talán T470s-nél mintha változtatná a limiteket attól függően hova húzod a kiegyensúlyozott profil akkus csúszkáját.

Szerk.: Kicsit foglalkoztam még a dologgal, és ami egészen érdekes, hogy bekapcsolva az "intelligens hűtést" valami megváltozott vele. Valamint átkapcsoltam "csendes hűtés" módba, úgy már a csúszka változtatott a limiten, akár menet közben.
    Viszont, ha most visszateszem a "teljesítmény" állásba, kikapcsolt "intelligens hűtés"-el, akkor már el sem kell altatnom, mert újraindítás után 15W limittel indul, és szépen magának fellépkedett 44W-ig, de így már visszafelé is működik, miután néhány percig sütötte magát 97 fokon durván elkezdi visszavenni a dolgokat, majd ismét fel.

Persze, a pontszám is kevesebb már így, 1155 pont, 93 fokos átlaghőfokkal, 5000rpm-en, ez nem lényegesen jobb, mint a kényelmes 15W-os, 70 fokos és 4000rpm-es 1085 pont.

A dolog érdekesebb része, hogy amíg nem volt a gépen a "Lenovo Intelligent Thermal Solution" driver telepítve, addig is előhozható volt ez a 15W majd alvás és 44W működés, igazából ezt gyógyítani próbáltam meg felrakni eredetileg, csak nem csinált semmit, egészen mostanáig, míg meg nem piszkáltam. :DDD
    Azt hiszem, ez teljes káosz. :(

Új hozzászólás Aktív témák