- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Apple kijelzőről nem halottam, azaz LCD panelről, mert nincs.
Ő is legtöbb gyártótól veszi, pl: Samsung, stb. nem köztudtatban lévő gyártótól.
Basszus nem mondod. Tényleg nem saját alkatrészeket gyárt, saját gyártósoron, hanem csak beszállítóktól legóztat össze és gyártat, majd szereltetik és végül sütik rá a hátlapra, hogy designed in napfényes amcsi? Hát ez tök új.
Még mobil(okos) kijelzőnek is van vezérlő chip-je, pedig azok összesen 1mm-sek.
De hagyjuk…
Akkor már ketten vagyunk ezen az állásponton. Gyorsan azért olvass utána, hogy miért hoztam fel pont az Apple-t a nem gyári kijelzőkkel kapcsolatban, hamar leesik a tantusz
Kicsit ON: hidd el, mélyebben benne vagyok a témában, mint ameddig mernél gondolni, pontosan azért, mert víztorony magasságú toronyba bírnám rakni azt a mennyiségű kijelzőt amit már kicseréltem életemben. És nem, nem bont senki semmit, nem építik át, szerelik ki vagy csinálnak bármi hasonlót. Ha ezt lehetne gazdaságosan csinálni (meg úgy bárhogyan), akkor nem lenne ekkora para manapág almás telóban sem a kijelzőt megtörni.
Remélem megnyugtattalak
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi