- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
donjohnson #101399 üzenetére
A linux nem nyúlkál bele a windowsba. Viszont ha lehúzod a windowsos winyót a linux telepítés alatt, akkor a grub értelemszerűen nem fogja tudni, hogy van egy másik OS is telepítve egy másik lemezen, így cserélgetni kellene minden OS átváltáskor.
De amúgy elég kemény, XP-t már nem láttam 10 éve, TP-n meg még soha, csak képekről.
Arra tippelnék, hogy GRUB-ból azért nem indul már az windows, mert az XP már annyira elavult.
Esetleg egy update-grub parancsot meg kéne próbálni a debian alól, hátha úgy működik.
(#101398)
"a Linux még mindig az galaxis távolságra van a userfriendlytől" #pebkac
Desktopon és TP-n is van windowsom a linux mellett, igaz nem XP, hanem 10 és semmi gondjuk egymással.
Windows only tudással nem is fogsz tudni linuxot használni, fordítva viszont igen. De ha ezt tudom, akkor nem ajánlom a Debiant, rakj fel egy Linux Mintet inkább, ahhoz elég egy next-next-finish tapasztalat is.
-
válasz
donjohnson #101399 üzenetére
Jó hát én is futottam már bele ilyenbe 9-10 évvel ezelőtt, de most megelőlegeztem a bizalmat a Linuxnak, hisz az elmúlt 10 év már a Linux éve volt tutira, csak meg tudnak oldani egy oprendszerválasztót úgy, hogy a Win is bootolható maradjon
Legközelebb nem esem hasonló hibába.
De még a Debian csomagkezelője is összefosta magát első indításnál, csomagok konfliktusban egymással, stb... leradírozom valahogy ezt, teszek fel egy Mintet, az működik egy gépen a családban, és nincs vele gond jó régóta. Komolyan olyan élmény volt ez a fél óra Linux, mintha 5 évet visszamentem volna az időben.. az XP-hez képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest