Hirdetés
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td
üzenetére
utoljára írom le, mert kezd rohadtul elegem lenni az egészből, és minden szereplőjéből is:
- a pontos szabályokat nálatok sokkal kevésbé ismerem, nem fórumozok úgy, mint ti. most sem ismertem. (most... szóval 2 éve)
- nem látom és tudom, hogy mit mond egy moderátor rólam. most sem tudtam róla.
- nem érdekel, hogy mi jut eszedbe az egészről, ha majd én mondom neked azt, hogy nekem mindent szabad, akkor dumálhatsz, amíg viszont én magam nem így gondolom (lásd hozzászólásaim), addig nem fair a kóstolgatás. hiába pátyolgatod, a véleményed velem kapcsolatban baromira karakán, én pedig ezt utoljára is visszautasítom. te azt állítod, hogy rosszhiszeműen jártam el, pedig nem. veled ellentétben én nem tudtam a pontos szabályokat, btw.
- igen, szánalmas ez az egész, és nem, nem lett volna muszáj semmit sem csinálnod, néha az ember balhézás helyett lenyeli a békát és leszarja.
- nem szeretnék egy pisszenésnyi panaszt sem hallani sem rólad, sem erről a topikról most egy darabig, kevés tolerancia maradt bennem.
- ettől függetlenül azért csak meghoztam most egy döntést, és aszerint jártam el, nemdebár?téma lezárva. aki tovább rugózik rajta, azt már moderálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Seed szerver topic
- Napelem
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hegesztés topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest